“CHP içerisindeki anti-amerikancıları destekliyorum”

Fatih Tezcan, “CHP ' nin içindeki anti-amerikancıları ve anti-israilcileri destekliyorum. Rabbim ' e onlar için dua ediyorum.” dedi.
Savcı Sayan  Muharrem İnce Fatih Tezcan Serdar Arseven Chp Kurultay 


Beyaz TV ' de yayınlanan Latif Şimşek ' in moderatörlüğünü yaptığı ' Dinamit ' programına bu hafta Savcı Sayan, Fatih Tezcan ve Serdar Arseven konuk oldu. Gündeme ilişkin konuların tartışıldığı programda Savcı Sayan ve Fatih Tezcan CHP yönetimi hakkında bomba gibi açıklamalarda bulundular.

Latif Şimşek Fatih Tezcan ' a, “Muharrem İnce genel başkan olursa CHP ' de ne değişecek?” sorusunu yöneltmesi üzerine Tezcan, “CHP ' nin içerisindeki anti amerikancı ve eğer öyleyse ateist kanadı destekliyorum. CHP ' nin içerisinde bir kanat ulusalcıyım, milliyetçiyim diyor. Orası beni ilgilendirmiyor. Ama inanıyorum ki bu muhalifler anti amerikancılar, ben bu kanadı destekliyorum. Ben Kemal Kılıçdaroğlu önderliğindeki Washington ' daki lobilere boynunu eğen, Türklüğü rezil eden, Fethullah Gülen gibi CIA ' nın kucağından kalkamayan iş birlikçinin güdümündeki bir CHP ' den ne kadar uzak durursam durayım utanıyorum.” ifadelerini kullandı.

RABBİME ONLAR İÇİN DUA EDİYORUM

CHP içerisindeki muhalifleri desteklediğini şu sözlerle kaydetti: “Kazanamasalar da CHP ' nin içindeki anti-amerikancıları ve anti-israilcileri destekliyorum. Rabbime onlar için dua ediyorum. Mağlup olsalar bile şerefleriyle, onurlarıyla mağlup oluyorlar.”

Latif Şimşek Savcı Sayan ' a “Muharrem İnce sence anti-amerikancı mı?” diye sorması üzerine Sayan, “Muharrem İnce ' yle Kemal Kılıçdaroğlu ' nun Amerika ' ya karşı duruşlarını mukayese bile edemezsiniz. Kemal Kılıçdaroğlu politikasını yabancı güçlerin kontrolünde götürmek istiyor. Muharrem İnce ise kendi ülkesinin politikalarını götürmeye çalışan bir arkadaşımız.” şeklinde konuştu.

Muharrem İnce Hakkında
Muharrem İnce, 4 Mayıs 1964'te Yalova Elmalık köyünde doğdu. Babasının adı Şerif, annesinin adı Zekiye'dir. Fizik Öğretmeni; Uludağ Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Fizik-Kimya Öğretmenliği Bölümünü bitirdi. Değişik liselerde ve dershanelerde fizik öğretmenliği ve müdürlük yaptı. Yalovaspor Basın Sözcülüğü görevini yürüttü. Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanlığı görevinde bulundu. 22 ve 23. Dönemde Yalova Milletvekili seçildi. 24. Dönemde T...
devamı
Fatih Tezcan Hakkında
1976 yılında İstanbul'un Bakırköy ilçesinde doğdu. Dedeleri Osmanlı muhaciridir. Eski bir İstanbul ailesine mensub olan Şükriye Hanım ile Fahri Bey'in evlâdı. İlk ve ortaokulun ardından Behçet Kemal Çağlar Lisesi'ni 1993'te İstanbul'da bitirdi. Askerliğini 1996-1997 yıllarında sırasıyla Isparta, Çanakkale ve Siirt'te yaptı. 1999'da, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi bölümünü kazandı ancak okulun 2.senesinde ailev...
devamı
Serdar Arseven Hakkında
Serdar Arseven, bir gazeteci ve yazar olup 1965 yılında Almanya'da doğmuştur. Aslen Kastamonu'nun İğdir ilçesine bağlı Gökçesu (Moğsu) köyündendir. Arseven, 1987 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde öğrenciyken gazetecilik kariyerine başlamıştır. Güneş, Cuma, Akit, Vakit, Türkiye ve Tercüman gibi gazetelerde muhabir, haber müdürü, Ankara temsilcisi ve genel yayın danışmanı olarak görev yapmıştı...
devamı
29 Ağustos 2014 Cuma günü yayınlandı