Cem Küçük: 2019 Kılıçdaroğlu'nun son yılı

Usta gazeteci Latif Şimşek'in sunumuyla ekrana gelen Dinamit programının konukları, Savcı Sayan ve Cem Küçük oldu.
Latif Şimşek Cem Küçük Dinamit Ak Parti Kemal Kılıçdaroğlu 


Referandum sonrasında Avrupa'nın ve CHP'nin tavrının ele alındığı programda, özellikle CHP'nin vatandaşın kararına saygı gösterilmediği dille getirildi.

Her seçimden sonra CHP'nin kaybetmesine rağmen öz eleştiri yapmak yerine seçimle ilgili tartışmalar yapmasını eleştiren Cem Küçük, 2019 yılının Kılıçdaroğlu'nun son yılı olacağını söyledi.

'CHP'NİN YAŞADIĞI DRAMDIR'

CHP'nin sürekli seçim kaybetmesine rağmen milleti suçlamasını dram olarak niteleyen Küçük 'Kazanan parti bile hala öz eleştiri yapıp, biz buralarda hata yaptık kendimizi yenileyelim, bazı teşkilatları değiştirelim diyorsa buna rağmen 1946'dan beri diyelim ama Kılıçdaroğlu'yla 2010'dan beri sürekli kaybeden CHP öz eleştiri yapmıyor. Milleti suçluyor ya da Avrupa Birliği'nden medet umuyor. İşte bu paradokstur, bu dramdır, trajedir. Bunu da değiştirecek olan CHP'nin kendi seçmeni.' dedi.

'2019 YILI SON YILI'

CHP'nin 2019'daki seçimleri de kaybedeceğini ifade eden gazeteci 'AK Parti'yi destekleyen biri olarak CHP'nin bu halinden benim şikayetim yok. Bu böyle devam etsin. 2019'daki yerel seçimini de kaybeder, başkanlığı da kaybeder, Meclis'i de kaybederler yine milleti suçlarlar. Ama şunu iddialı söylüyorum Ben 2019'un Kemal Kılıçdaroğlu'nun son yılı olacağının kanaatindeyim.' diye konuştu.

Latif Şimşek Hakkında
Latif Şimşek 01.05.1963 yılında Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde doğdu. İlkokulu Yozgat’ın Yerköy ilçesinde bitiren Latif Şimşek, 1982 Yılında Ankara Merkez imam Hatip Lisesi (Şimdiki Tevfik İleri İmam Hatip Anadolu Lisesi) ni bitirdikten sonra Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksek okulu’na girdi. 1987 yılında bu okuldan mezun oldu ve aynı yıl Türkiye Gazetesi Ankara Temsilciliğinde muhabir olarak çalışmaya başladı. Polis-adliye muhabirliğinden baş...
devamı
Dinamit Hakkında
Latif Şimşek yönetimindeki Dinamit, her Pazar farklı konukların yorumlarıyla saat 16:45’da Beyaz Tv'de......
devamı
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
29 Nisan 2017 Cumartesi günü yayınlandı