Celal Kılıçdaroğlu, referandumun startını verdi

Anayasa değişikliği referandumunda ' evet ' oyu vereceğini açıklayan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ' nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, destek çalışmalarına başladı.
Celal Kılıçdaroğlu Anayasa Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu 


CHP ' den istifa ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan ' a desteğini açıklayan ve Anayasa değişikliği referandumunda ' evet ' oyu vereceğini açıklayan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ' nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu bireysel olarak çalışmalarına başladı. Balat Mahallesi sakinlerini ziyaret edip, neden evet verilmesi gerekliliği konusunda mahalle sakinleriyle sohbet edip, destek isteyen Kılıçdaroğlu evet oyu için destek istedi.
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
6 Şubat 2017 Pazartesi günü yayınlandı