Canlı yayında Balıkesir'i kim kazanacak tartışması Haberi

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan sunuculuğunu Tahir Sarıkaya'nın yaptığı Uyan Türkiyem programına telefonla bağlanan Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, CHP Balıkesir İl Başkanı Muzaffer Mavuk ve MHP İl Başkanı Mehmet Duran canlı yayında tartıştı.
Chp Balıkesir Belediyesi Uyan Türkiyem Tahir Sarıkaya İsmail Ok 


Bu iddialı sözü duyduğunda çok şaşırdığını belirten Ok,''Bizi Türkiye'nin değişik yerlerinden arayanlar oldu. Çünkü hiç umulmadık bir yer için bu söz sarf edildi. Ama bir söz var'lafla peynir gemi yürümez' diye.Bu seçim sandıkta kazanılıyor.Dolayısıyla seçimlere 14 ay kala bu kadar iddialı bir sözün altından kalkabileceklerine inanmıyorum;çünkü Balıkesir'de yaptığımız hizmetlerle Balıkesir halkının bizlere saygısı, sevgisi, güveni tam. Dolayısıyla önümüzdeki süreçte CHP genel merkezini sıkıntılı bir dönem bekliyor. Ben inanıyorum ki Balıkesir Belediyesi'nin yapısı önümüzdeki seçimlerde de aynen devam edecektir''ifadelerini kullandı.

Uyan Türkiyem Hakkında
Ekranların samimi, heyecanlı, dürüst, doğal ve güler yüzlü habercisi 'Tahir Sarıkaya ile Uyan Türkiyem' başlıyor. Sabahlarınızı mizah dolu haberlerle renklendirmeye geliyoruz. Tahir Sarıkaya ile Uyan Türkiyem, her Cumartesi - Pazar saat 08:00'da Beyaz TV'de......
devamı
24 Ocak 2013 Perşembe günü yayınlandı