Binali Yıldırım'dan Kılıçdaoğlu'na gönderme

Başbakan Binali Yıldırım Düzce mitinginde halka hitap etti.
Başbakan Türkiye Binali Yıldırım Kemal Kılıçdaroğlu 



KILIÇDAROĞLU DİNLE, DİNLE..

Birileri bu gençliğe siyaseti çok görüyorlar. Kılıçdaroğlu dinle dinle... İşte gençlik.. Demek ki birileri darbe anayasasından mevcut sisteminden nemalanıyor.Yaptığımız değişiklikle siyasi tıkanıkları alaşağı edeceğiz. Çarpışma yerine birlikte çalışmayı sağlayan bir anayasa olacak. İstiyoruz ki Türkiye artık hep baharı yaşayalım.Yaptığımız bu değişiklikle beraber temsil sorunlarını artık geride bırakacağız. Yeni anayasa 79 milyonu kucaklayan, çatışma yerine birlikte çalışmayı sağlayan bir anayasa olacak.

YETKİ ARTIK DİREK MİLLETE GEÇİYOR

Bu anayasa değişikliğinde ne var, artık yetki direk millete geçiyor. Vatandaş milletvekilliği seçimi ile Cumhurbaşkanlığı seçimini aynı gün yapacak. Önünüze iki sandık gelecek. Sandıklar açılacak, memleketi kim idare edecek belli oluyor.

YUHLAYANLARA MÜDAHALE ETTİ

Başbakan kalabalıktan birinin yuhlaması üzerine çekmesi üzerine ' Boşverin biz yuhlamayız, değmez ' dedi.

FIKRA GİBİ BİR DAKİKADA ANLATTI

Kılıçdaroğlu bir gün öyle bir laf etti ki, bizim anlatamadığımız işi bir dakikada anlattı fıkra gibi. Diyor ki; 'Siz bu sistemi getiriyorsunuz. Cumhurbaşkanı ile Başbakan farklı partilerden olursa ve geçinemezlerse ne olacak'. Biz de bunu anlatmaya çalışıyoruz. Yardımcısı da 'Kılıçdaroğlu tersinden okudu' dedi. Bunların işleri güçleri tersinden gitmek.

Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
10 Mart 2017 Cuma günü yayınlandı