Başbakan Yıldırım, PTT Kargo ile El-Bab'a yardım paketi gönderdi

PTT Şubesinden görüntü
Argo Yardım Paketi Allah 

-Başbakanın görüntüleri

( ANKARA ) ANKARA

- Başbakan Binali Yıldırım, PTT Kargo ile El-Bab'a yardım paketi gönderdi. Yıldırım, "Her zaman darda, zorda olan kardeşlerimize yardım eli uzatmak bizim devlet geleneğimizde, geçmişimizde var. Türkiye olarak bugüne kadar hep bunu yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Cerablus'taki kardeşimize bunu sağ salim iletirseniz memnun oluruz" dedi.
Başbakan Binali Yıldırım, Mehmet Akif İnan Hizmet Binasının açılışını yaptı. Açılış sonrası Yıldırım, PTT Kargo ile El-Bab'a yardım paketi gönderdi. Açılışı yapılan binanın içerisinden El Bab'a canlı bağlantı da yapan Yıldırım, "Ankara'dayız, oradaki bütün çalışma arkadaşlarımıza selamlarımızı iletiyoruz. Cumanız mübarek olsun" dedi.
Canlı bağlantıda kendisini bekleyen bir çocuğun ismini soran Yıldırım, çocukla yakından ilgilendi.PTT'nin işini çok profesyonel bir şekilde yaptığını belirten Yıldırım, "İnşallah büyüyen, gelişen PTT'nin siz de birer ferdi olarak bu gururu yaşıyorsunuz. Her zaman darda, zorda olan kardeşlerimize yardım eli uzatmak bizim devlet geleneğimizde, geçmişimizde var. Türkiye olarak bugüne kadar hep bunu yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Cerablus'taki kardeşimize bunu sağ salim iletirseniz memnun oluruz" diye konuştu.

5 Ocak 2018 Cuma günü yayınlandı