Başbakan Yıldırım: 'Emekli maaşı kaç para olursa olsun, her bir emeklimize bin lira bayram ikramiyesi verilecektir' - TBMM

Başbakan Yıldırım: "Emekli maaşı kaç para olursa olsun, her bir emeklimize bin lira bayram ikramiyesi verilecektir" - TBMM - Salondan ve partililerden görüntüler - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşması TBMM - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu.
(6)Başbakan Binali Yıldırım, muhalefet sözcülerinin, "emeklilere bayram ikramiyesi" konusunda vatandaşların kafalarını bulandıracak açıklamalar yaptığını belirterek, "AK Parti'nin sözü senettir. AK Parti'de söz ağızdan çıktı mı o yerine gelir. Bunun kararı alınmıştır ve yılda iki sefer, emekli maaşı kaç para olursa olsun, bakılmadan, her bir emeklimize bin lira bayram ikramiyesi verilecektir; nokta."Başbakan Binali Yıldırım: "(Emeklilere ikramiye) Şehit yakını ve gaziler, vazife ve harp malulü aylığı alan er, erbaşlar, geçici köy koruculuğundan emekli olanlar, şeref aylığı alanlar, şampiyon sporcular, terörden zarar görmesi nedeniyle aylık bağlanan bütün vatandaşlarımız da bu ikramiyeden yararlanacak."
Emekli Maaşı Toplantı Şampiyon Grup Toplantısı Muhalefet 

15 Mayıs 2018 Salı günü yayınlandı