Başbakan Yıldırım: 'Bizde başkalarının kongrelerindeki gibi masa, sandalyeler havada uçuşmaz'

Mitingden detaylar
Beraberlik Fedakarlık Yıldızlı Darbe Girişimi Kahramanlık 

-başbakanın gelişi
-selamlaması
-konuşması
-detaylar

( NİĞDE ) Başbakan Yıldırım: "Bizde başkalarının kongrelerindeki gibi masa, sandalyeler havada uçuşmaz"- Başbakan Yıldırım: "Kongrelerimiz bayram yeri gibidir" NİĞDE

- Başbakan Binali Yıldırım, partisinin 6. Olağan İl Kongresine katılmak için geldiği Niğde’de kongre öncesi dışarıda bekleyen halka seslendi. Kongrenin gerçekleştirileceği 5 Şubat Kapalı Spor Salonunun yanında bulunan Süleyman Fethi Caddesinde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz hain darbe girişiminde Niğde şehitleriyle sembol olduğunu söyledi.

"Bizde başkalarının kongrelerindeki masa-sandayeler havada uçuşmaz" Başbakan Yıldırım, "Bizim Kongrelerimiz işte böyle bayram yeri gibidir. Bizim kongrelerimizde başkaları gibi masalar sandalyeler havada uçuşmaz. Ay yıldızlı bayraklar dalgalanır. Birlik olur, beraberlik olur, kardeşlik olur. Niğde 2019’a hazırlanıyor. Niğde, 15 Temmuz alçak darbe girişiminde şehitlerimizin adeta sembolü oldu ve o alçaklara o gece gösterdiği vatanseverlikle birlikte göğsüyle siper oldu ve o alçakların o girişimini akamete uğramasında çok büyük fedakarlık, kahramanlık yaptı bedelini de şehit olmakla ödedi.
O şimdi Peygamberimzin yanında Allah bütün şehitlerimiz, Ömer Halisdemir’i bütün 15 Temmuz şehitlerimizi İstiklal mücadelemizde, terörle verdiğimiz mücadelede kaybettiğimiz bütün şehitlerimize rahmet eylesin’’dedi.
Başbakan Binali Yıldırım miting sonrası AK Parti Niğde İL Başkanlığının 6. Olağan Kongresine katılmak üzere 5 Şubat Kapalı Spor Salonununa geçti.
13 Ocak 2018 Cumartesi günü yayınlandı