Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu: “2019’dan itibaren Türkiye şaha kalkacaktır”

Esnaf ziyaretinden detaylar
Belediye Başkanı Atina 

-İlçe başkanlığından detaylar
-Hakan Çavuşoğlu konuşması
-belediye başkanı ziyaretinden detaylar

( BURSA ) BURSA

- Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, “2019’da yeni bir döneme geçiyoruz. Bu tarihten itibaren Türkiye şaha kalkacaktır. Türkiye daha hızlı yol alacaktır” dedi.
Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu Bursa Karacabey ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Esnaf ziyareti ile başlayan program AK Parti Karacabey İlçe Başkanlığı’nı ziyareti ile devam etti. Çavuşoğlu ardından Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın makamına giderek bilgi aldı. Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu AK Parti Karacabey İlçe Başkanlığı’nda partililer hitaben bir konuşma gerçekleştirdi. Çavuşoğlu, 2019 yılında yapılacak seçimlere işaret ederek, “2019 Türkiye için bir eşiktir. 2023’e, 2053, 2071’e giden yolda bir mihenk noktasıdır. 2019’da yeni bir döneme geçiyoruz. Bu tarihten itibaren Türkiye şaha kalkacaktır. Türkiye daha hızlı yol alacaktır. Türkiye daha etkin ve hızlı kararlar alarak yoluna devam edecektir. Bugün bizim ayağımıza bağ olmaya, çakıl taşı olmaya çalışanlar hep sistemin bir takım eksiklerinden faydalanmak suretiyle Türkiye’ye patinaj yaptırdılar. Bunu 16 Nisan’da hep ifade ettik. İstikrarı zedelemek için 2015 Haziran’da neler yaşandığını biliyorsunuz. Öyle ya da böyle 2019’da istikrarlı bir iktidar ortaya çıkacak ve güçlü bir yasama ortaya çıkacaktır. Bir taraf yasama erki görevini yaparken, yürütme erki de Cumhurbaşkanlığı makamı da icraat makamı olarak hamlelerine devam edecektir. Türkiye tarihinde olmadığı kadar güçlü bir dönemden geçiyor” dedi.
Suriye meselesi ortaya çıktığından bu yana Türkiye’nin duruşunun belli olduğunu sözlerine ekleyen Çavuşoğlu, “Türkiye burada evvelinden bu yana Suriye’deki istikrarsızlığın, toprak bütünlüğünün muhafaza edilerek ortadan kaldırılmasına ilişkin sürekli çaba sarf etti ve ettirmeye devam edecek” diyerek sözlerini noktaladı.
13 Nisan 2018 Cuma günü yayınlandı