Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Yozgat TSO'yu ziyaret etti - YOZGAT

- Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Yozgat TSO'yu ziyaret etti - Başbakan Yardımcısı Bozdağ'ın TSO ziyareti - Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın açıklamalarıBaşbakan Yardımcısı Bozdağ, Yozgat TSO'yu ziyaret ettiYOZGAT (AA) - Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odasını (TSO) ziyaret ederek, yeni seçilen oda yönetimine başarılar diledi.MÜSİAD Yozgat Şube Başkanlığı açılışı için Yozgat 'a gelen Bozdağ, açılış sonrası TSO Başkanı Sinan Çelik ve oda yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.Burada konuşan Bozdağ, her görevin büyük bir sorumluluğu bulunduğunu, yeni seçilen yönetimin omuzladığ bu görevin yeni sorumluluklar yüklediğini söyledi.

Bozdağ, sanayicinin, iş adamının, tüccarın hepsinin TSO yönetiminden beklentilerinin bulunduğunu ifade ederek, "Başarılı olmanız bizim beklentilerimizin gerçekleşmesine büyük katkı sağlayacaktır. Genç dinamik işin ve piyasanın içinden kadroların Yozgat 'ta en önmeli sivil toplum örgütlerinden birinin başına gelmesi bizim açımızdan ümit vericidir. Gerçekten kendi alanlarında başarılarıyla varlıklarını ispat etmiş bir ekip var burada. Kendisi başaranlar mutlaka başkalarının başarısına da katkı sunarlar. Siz başardınız, şimdi Yozgat 'ın başarısında katkı zamandır. İnanıyorum ki yeni dönemde hepiniz elinizden gelenin bir fazlasını yaparak Yozgat için ülkemiz için beraber çalışacağız." dedi.
Kendisinin her daim oda yönetiminin yanında ve yardımcısı olacağını vurgulayan Bozdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:"Elimden gelen her türlü desteği katkıyı odamıza ve ekibine büyük bir şerefle gururla vereceğim vermeye devam edeceğim. Biz birlikte çalışırsak Yozgat kazanır. Biz birlikte koşarsak, koştuğumuz insanlar mutlu olur, adına koştuğumuz insanlar mutlu olur. Yozgat 'ı ancak kendi güçlerimizi birleştirirsek daha ileriye doğru güçlü bir şekilde çekebiliriz. Her zaman Yozgat ortak paydasında her şeyi yapmakta emrinize amedeyiz. Hiçbir bundan tereddütünüz olmasın inşallah bundan sonra beraber koşacağız, beraber çalışacağız. Sizin yetmediğiniz yerde biz yetişeceğiz, bizim yetişmediğimiz yerde siz yetişeceksiniz ve beraber gücümüzü gücümüze ekleyerek yolumuza devam etmemizin faydası büyüktür." - Yozgat 'a "Bilim Merkezi" kurulacak Yozgat iyi bir kavşak noktasında olduğunu anlatan Başbakan Yardımcısı Bozdağ, " Yozgat 'ın kendi sanayileşme ve ticarileşme alanlarını çoğaltma konusundaki sıkıntılarının en önemlisi altyapıdaki zorluklardır. Yozgat altyapı sorunlarını çözmede gereken azami gayret AK Parti hükümetlerine kadar yapılamadı. Şimdi altyapı sorunlarımızı büyük ölçüde çözme noktasına geldik." diye konuştu.
Bozdağ, sözlerini şu şekilde tamamladı:" Yozgat 'a bir bilim merkezi kurma kararı aldık. Türkiye'de üç yerde var dördününcüsü Yozgat 'ta olacak. Bilim merkezinde bir yandan Türk tarihinin ve dünya tarihinin büyük bilginleri onların keşifleri icatları olacak karşı tarafta da geleceğin bilgisi, teknolojisi ve yenlikleri olacak Yozgat 'ın öğrencileri ve insanları hem tarihin derinliğinden elde edilen başarı hikayelerini hem de gelecekteki gideceğimiz istikameti orada görme fırsatı bulacaklardır. Bu Yozgat için çok çok önemli olacaktır."TSO Başkanı Sinan Çelik de ziyaretlerinden dolayı Başbakan Yardımcısı Bozdağ'a teşekkür etti.
Teknoloji Sivil Toplum Bilim Merkezi Hükümet Öğrenciler 

27 Nisan 2018 Cuma günü yayınlandı