Başbakan Yardımcısı Akdağ: 'Cumhur İttifakı'nın temeli 15 Temmuz'da atıldı' - ERZURUM

Başbakan Yardımcısı Akdağ: "Cumhur İttifakı'nın temeli 15 Temmuz'da atıldı" - ERZURUM - Erzurum BBP İl Başkanılığı ziyaret - Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ'ın konuşması"Cumhur İttifakı'nın temeli 15 Temmuz'da atıldı" - Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ: - "O gün gençler bize artık AK Parti'nin bir işareti olarak sayabileceğimiz rabia işareti ile MHP’lilerin kullandığı bozkurt işaretini birlikte kullandılar. Aynı kişiler bir elinde rabia diğer elinde bozkurt işareti yaparak, eğer mesele milletin ortak meselesi ise eğer mesele bayrak, ezan ise birbirlerinden asla ayrılmayacaklarını gösterdiler. Gazi ve şehitlerimiz oldu ama Allah’a şükür memleketi de müstevlilerin o postallarına bırakmadık. Yani o gece bugün ki Cumhur İttifakı'nın temeli 15 Temmuz'da atıldı" - "Her ne kadar Cumhur İttifakı'nın karşısına farklı bir ittifakla çıkıldıysa da karşı tarafta fikir birliğinin olmadığı, maalesef birtakım batılı ülkelerin yaptığı gibi birtakım karanlık güçlerin ve terör örgütlerinin yaptığı gibi Recep Tayyip Erdoğan’ı götürelim de sonrası tufan da olsa olur zihniyeti var. Milletimiz bu zihniyeti prim vermeyecektir"ERZURUM (AA) - Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, "O gün gençler bize artık AK Parti'nin bir işareti olarak sayabileceğimiz rabia işareti ile MHP’lilerin kullandığı bozkurt işaretini birlikte kullandılar. Aynı kişiler bir elinde rabia diğer elinde bozkurt işareti yaparak, eğer mesele milletin ortak meselesi ise eğer mesele bayrak, ezan ise birbirlerinden asla ayrılmayacaklarını gösterdiler. Gazi ve şehitlerimiz oldu ama Allah’a şükür memleketi de müstevlilerin o postallarına bırakmadık. Yani o gece bugün ki Cumhur İttifakı'nın temeli 15 Temmuz'da atıldı." dedi.
Recep Akdağ, Erzurum Ticaret Borsası'nı daha sonra da Memur - Sen İl Başkanı Abdullah Duman’ı makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.MHP İl Başkanlığını ziyaret etmek için bu partinin binasına geçen Akdağ, MHP İl Başkanlığı ile yan yana bulunan CHP İl Başkanlığına da girerek partililere selam verdi.Ardından MHP İl Başkanlığı'na geçen Akdağ, MHP İl Başkanı Naim Karataş ve partililerce karşılandı.Akdağ, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, İl Başkanı Karataş nezdinde MHP il yönetimine şükranlarını sundu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında yapılan görüşmelerle ortaya konulan ittifakın temelinin 15 Temmuz'da atıldığına işaret eden Akdağ, "15 Temmuz gecesi özellikle gençler bize 15 Temmuz ruhunu ve bu ruhtan kaynaklanacak Cumhur İttifakı'nı o günkü davranışları ile hep beraber gösterdiler." dedi.
Akdağ, o gece kalplerin ve yüreklerin hep birlikte attığını aktaran Akdağ, şunları söyledi:"Millet, bayrak, vatan, devlet, ezan ve inançlar için fedakarlık gösterdiler. O gün gençler bize artık AK Parti'nin bir işareti olarak sayabileceğimiz rabia işareti ile MHP’lilerin kullandığı bozkurt işaretini birlikte kullandılar. Aynı kişiler bir elinde rabia diğer elinde bozkurt işareti yaparak, eğer mesele milletin ortak meselesi ise eğer mesele bayrak, ezan ise birbirlerinden asla ayrılmayacaklarını gösterdiler. Gazi ve şehitlerimiz oldu ama Allah’a şükür memleketi de müstevlilerin o postallarına bırakmadık. Yani o gece bugün ki cumhur ittifakının temeli 15 Temmuz'da atıldı."
Şehit Fedakarlık Batıl Irak Rabia İşareti 

31 Mayıs 2018 Perşembe günü yayınlandı