Başbakan Tayyip Erdoğan, BM Orman Forumu'nda konuştu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Orman Forumunun açılış töreninde konuştu.
Başbakan Orman ve Su İşleri Bakanı Orman ve Su İşleri Bakanlığı Recep Tayyip Erdoğan Bm Ormancılık Forumu 


2011 yılına kadar toplantılarının tamamını New York'ta BM Genel Merkezinde gerçekleştiren formun onuncu toplantısını İstanbul'da yapmasından büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Erdoğan ''İstanbul'da yapılacak çalışmaların,İstanbul'dan Dünya'ya verilecek mesajların daha yaşanabilir Dünya'nın inşaası bakımından son derece önemli olduğuna inanıyorum''dedi.

İstanbul'un geniş bir coğrafya için büyük anlam ifade ettiğini ve geniş bir coğrafyanın merkezinde bulunduğunu vurgulayan Erdoğan ''İstanbul bir Avrupa şehri olduğu kadar Asya ve Afrika'da çok iyi tanınan Düya'nın tüm kültürlerinden ve halklarından izler taşıyan bir şehir.İstanbul Türkiye'nin en güzel konuşulduğu bir şehir olmakla birlikte aynı anda Avrupa'yla,Ortadoğu'yla,Asya'nın içleriyle Afrika'yla,Uzakdoğu,Amerika kıtası ve Avustralya'yla gönül diliyle konuşabilen,iletişim kurabilen bir şehirdir...'' dedi.




Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
8 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı