Başbakan Erdoğan'dan muhalefete: Kuduruyorlar

Eskişehir'de vatandaşlara hitap eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,yaptığı konuşmada muhalefete yüklendi.Erdoğan 'Ana muhalefet de yavru muhalefet de kuduruyorlar'dedi.
İmf Chp Mhp Recep Tayyip Erdoğan Muhalefet 


''10 yıl önce size Eskişehir'den Ankara'ya modern,saatte 230 km hızla giden yüksek hızlı tren gelecek deselerdi inanır mıydınız?Eskişehir-Konya arası yüksek hızlı tren gelecek,beş saatten iki saate inecek deselerdi inanır mıydınız?''diyen Başbakan ''Şimdi İstanbul-Eskişehir arasına da yüksek hızlı tren geliyor,İnşallah 29 Ekim'de o da oluyor.Bunları yapan Ak Parti iktidarı biz yaptık biz.Şimdi bize Avrupa'da Dünya'nın değişik yerlerinde diyorlar ki siz bu ekonomik devrimi nasıl gerçekleştiniz?Kendilerine şunu söylüyorum:yolsuzluk hortumlarını kestik,bu hortumlar benim vatandaşımın cebinde kaldı.''diye konuştu.

Lafla milliyetçiliğin olmayacağını söyleyen Erdoğan ''İMF'den 23,5 milyar dolar borç alacaksın,bankaları iflas ettireceksin,ondan sonra da kalkıp 'ben milliyetçiyim' diyeceksin.İş yap iş.Ne yaptın?''dedi

MHP'ye gönül verenlere seslenen Başbakan'Milliyetçilik:milliyetperver olmaktır,vatanperver olmaktır,bu vatanın her yerini aynı şekilde modern hale getirmektir.''diye konuştu.

CHP'nin ve MHP'nin çözüm sürecinde başarılı olacaklar diye çılgına döndüklerini belirten Erdoğan 'Ana muhalefet de yavru muhalefet de kuduruyorlar'ifadelerini kullandı.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
24 Mart 2013 Pazar günü yayınlandı