Başbakan Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Dikizci Cevabı

Cumhuriyetçi olmak bu şehri geri kalmışlığa mahkum etmek mi? Cumhuriyetçi olmak bu ülkenin Başbakanına küfür etmek mi? Beşiktaş iskelesinden Kadıköy'den vatandaşlarımız geliyor herkesi saygı duyduğumu söylüyorum muhalefet genel başkanı çıkıyor 'oradan geçen bayanları dikizliyor' diyor.
Başbakan Marmaray Beşiktaş Muhafazakarlık Recep Tayyip Erdoğan 


Böyle ahlak dışı yaklaşım olur mu? Ben ne söylüyorum o ne söylüyor. Muhafazakarlık anlayışımızın altında bu yatıyor. Attığımız adımlarda dikkat edin. Bu tehlikeli bir şey. Üç çocuk istiyor kadın vücudu üzerinden siyaset yapıyor diyor. Ben temennimi söylüyorum. Yıllarca bu ülkede doğum kontrolü yapıldı. Haplarla evlere girildi. Genç nüfusu yaşlandırmak için ellerinden geleni yaptılar. 2040 yılında oyaşlanmış Türk milleti istemiyorum. Genç dinamik bir millet istiyorum. Ben temmenimi söylüyorum bu temennimi her yerde işliyorum ömrüm el verdikçe bunu işlerim . Türkiye'nin genç nüfusa ihityacı var. bunlar Cumhuriyetçi olmak beceriksizliğe, kirli suya, kirli havaya mahkum etmek Cumhuriyetçilik mi? Beceriksizim ama Cumhuriyetçiyim kendi dünyalarında bunu söylüyorlar mantık bu. CHP, MHP, BDP seçmeninin içine düştüğü zor durumu analiz etmek ve üzerine gitmek zorundayız. Dün Marmaray'ı açarken sokaklara yönlendirilen kitle içimizi sızlattı. Bu içler acısı manzaranın mimarı muhalefet partileridir.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
30 Ekim 2013 Çarşamba günü yayınlandı