Başbakan Erdoğan'dan CHP'nin Esed İle hatıra fotoğrafına sert tepki

Ak Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hedefinde Beşar Esed ile fotoğraf çektiren CHP'li vekiller vardı. Esed ile fotoğraf çektiren vekillere sert tepki gösteren Başbakan, ' Bu fotoğraf bir utanç vesikasıdır.Bu fotoğrafla CHP tarihine kara bir leke daha kazınmıştır. ' ifadelerini kullandı.
Chp Hatıra Fotoğrafı İsrail Beşar Esad Recep Tayyip Erdoğan 


''CHP, bizzat şimdiki Genel Başkanı tarafından Gazze abluka altındayken,Gazze bombalar altındayken İsrail'e selam gönderen,İsrail'e yaranmaya çalışan bir partidir.'' diyen Erdoğan ''İşte aynı CHP bugün de 21.yüzyılın kanlı diktatörüyle,kendi halkının oluk oluk kanını akıtan Beşar Esed'le hatıra fotoğrafı çektirmekten kaçınmamıştır... Gittiler Şam'da eli kanlı bir diktatörün sağına, soluna dizilip hatıra fotoğrafı çektirdiler. Bu fotoğraf bir utanç vesikasıdır. Bu fotoğrafla CHP tarihine kara bir leke daha kazınmıştır.''diye konuştu.

ESED, CHP'Yİ PARMAĞINDA OYNATIYOR

Beşar Esed'in CHP'yi parmağında oynatarak ve CHP'yi kullanarak Türkiye kamuoyuna mesajlar gönderebildiğini kaydeden Başbakan ''Daha birkaç hafta önce CHP'nin bir grup başkanvekili meclis kürsüsünde aslanlar gibi kükreyerek 'Esed'in canı cehenneme ' diyordu. Birkaç hafta sonra kendi milletvekilleri gittiler 'canı cehenneme' dedikleri o diktatörle hatıra fotoğrafı çektirdiler...'' dedi.


Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
20 Kasım 2012 Salı günü yayınlandı