Başbakan Davutoğlu'ndan Devlet Bahçeli'ye sert sözler

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti grup toplantısında partililere seslendi...
Genelkurmay Başkanı Necdet Özel Grup Toplantısı Ahmet Davutoğlu Genelkurmay 


AK Parti grup toplantısında konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şah Fırat operasyonu üzerinden Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'e Sen vatan nedir bilir misin diye soran MHP liderine sert sözlerle yüklendi.

Başbakan Davutoğlu 'Şimdi eğer o soruyorsa; 'vatan nedir bilir misin?' diye, ben de ona cevaben söylüyorum, acaba Sayın Bahçeli, sen edep nedir bilir misin? Günlerce uykusuz kalarak vatan toprağını savunmak, vatan toprağını bir yerden bir yere nakletmek için çalışan o devlet görevlilerinin karşısında devlet ahlakı nedir bilir misin, devlet adabı nedir bilir misin? Bahçeli özür dilemelidir' dedi.

AK Parti'nin Salı günü gerçekleşmesi gereken TBMM Grup Toplantısı'nı bugün düzenlendi.

Ahmet Davutoğlu Hakkında
Ahmet Davutoğlu, 26 Şubat 1959'da Konya'da doğdu. Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Memnune'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı. Malezya International Islamic University'de çalışmaya başladı. Üniversiten...
devamı
25 Şubat 2015 Çarşamba günü yayınlandı