Başbakan: Azınlık, Çoğunluğa Baskı Yapamaz

İstanbul'da konuşan Başbakan Erdoğan ' Azınlık,çoğunluğa baskı yapamaz ' dedi.
Başbakan Ak Parti Azınlıklar Gezi Parkı Recep Tayyip Erdoğan 


Çoğunluğun oyunu alarak iktidara gelen hükümetin sınırsız yetkilerle donatılmış olduğunu,sorumsuz olacağını,dilediği ne varsa onu yapabileceğini asla iddia etmediğini söyleyen Erdoğan ' Hükümet belli bir çevrenin oyunu alarak iş başına gelse de bütün ülkenin, bütün milletin,76 milyonun tamamının hükümetidir.Bu hassasiyetle de hareket etmelidir bu bizim ilkemiz. ' dedi.

Çoğunluğun, azınlığa dayatmalar yapması,baskı kurması, azınlığı ezmesi diye bir şeyi bugune kadar kabul etmediklerni ve etmeyeceklerini belirten Başbakan '' Çoğunluk nasıl ki azınlık üzerinde baskı kuramazsa, azınlık ta bu ülkede artık çoğunluk üzerinde baskı kuramaz,dayatmalar yapamaz. '' diye konuştu.


Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
1 Haziran 2013 Cumartesi günü yayınlandı