Başbakan Ahmet Davutoğlu Batman'da konuştu

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Batman mitinginde gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte Davutoğlu'nun açıklamaları:
Başbakan Ak Parti 28 Şubat Ahmet Davutoğlu Çözüm Süreci 


'Bizim diyanet işleri başkanımız hutbe olurken HDP genel başkanı burada ona saldırıyor. Bu milletten ne istersin sormak gerekmez mi? Onlara ancak batıdaki marjinal partiler destek verir. Biz Ak Parti gemisine binen kimseye kimlik sormayız. 28 Şubat zihniyeti HDP'ye çağrıda bulunuyor. Bir köşe yazarı. 2011'de AK Parti kazandı diye size 'Bidon kafalılar' diyen cahil var ya... Şimdi de demiş ki: 'Bütün oylar HDP'ye' Şimdi de HDP'ye oy topluyorlar. Kahrolsun ırkçılık.
Ahmet Davutoğlu Hakkında
Ahmet Davutoğlu, 26 Şubat 1959'da Konya'da doğdu. Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Memnune'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı. Malezya International Islamic University'de çalışmaya başladı. Üniversiten...
devamı
27 Mayıs 2015 Çarşamba günü yayınlandı