Bakan Dinçer'den Kılıçdaroğlu'na 'sapıklık' Çıkışı

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, kolsuz giysi yasağını 'sapıklık' olarak nitelendiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert çıkıştı.
Milli Eğitim Bakanı Kıyafet Yönetmeliği Ömer Dinçer Kemal Kılıçdaroğlu 


''Önceki yönetmelikte temel felsefe ve yaklaşım olarak;yasaklar esas,serbestlik istisna olarak tanımlanmıştı.Orada serbestlik olarak uzun kol ve kısa kol gömlek giyilebilir diye düzenleme yapılmıştı.'' diyen Dinçer ''Bizim yönetmeliğimizde; serbestlik esas,yasaklar istisna olduğu için biz orada kolsuz gömlek giyemez dedik,yani askılı bir elbiseyle gelemez.Ama onun dışında kısa kol,uzun kol,istediği gibi gelebilir.Bu açıdan bakıldığında aradaki farkı ben sadece Kılıçdaroğlu'nun gözüne sokuyorum.''ifadelerini kullandı.



Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
2 Aralık 2012 Pazar günü yayınlandı