Bakan Arslan, Küçük Berfinnur ile görüştü - SİİRT

- AK Parti Siirt İl Başkanlığı - AK Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay - AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve belediye başkanlarıyla görüşme - Bakan Arslan'ın görme engelli Berifnnur Arslan ile sohbet etti - Bakan Arslan'ın konuşması - "Bilinmelidir ki hükümet olarak da biz her zaman desteğimizi esirgemeden başkanımızın yanındayız. Çünkü amaç belli. Amaç vatandaşa, halka hizmet olunca her zaman her türlü desteği veriyoruz"SİİRT (AA) - Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İçişleri Bakanlığınca bazı belediyelere görevlendirme yapılmasına ilişkin, "Bilinmelidir ki hükümet olarak da biz her zaman desteğimizi esirgemeden başkanımızın yanındayız. Çünkü amaç belli. Amaç vatandaşa, halka hizmet olunca her zaman her türlü desteği veriyoruz." dedi.
Arslan, Siirt Valiliğinde düzenlenen toplantının ardından beraberinde Vali Ali Fuat Atik ve AK Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay ile Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın'ı makamında ziyaret etti.Arslan, burada yaptığı konuşmada, Siirt Belediyesine görevlendirme yapıldığından bu yana vatandaşa dokunacak ve vatandaşın daha huzurlu bir şekilde Siirt 'te yaşamasına destek verecek birçok projeye el atıldığını söyledi.

Amaçlarının her zaman vatandaşa hizmet etmek olduğunu dile getiren Arslan, "Dolayısıyla vatandaşa hizmet etme yolunda iyi niyetle çalışan, proje geliştiren, proje üreten ve bunları hayata geçirmeye çalışan değerli başkanlarımıza her zamanki gibi destek veriyoruz, vermeye de devam ediyoruz. Siirt Belediye Başkanının bu anlamda gayretleri önemli bundan sonra da kendilerine destek olmaya devam edeceğiz." dedi.
Arslan, bakanlık olarak Karayolları Genel Müdürlüğünün marifetiyle yapabilecekleri çalışmaları yapmaya devam edeceklerini belirtti.
Çalışmalarından dolayı Başkan Vekili Taşkın'a teşekkür eden ve desteklerinin süreceğini vurgulayan Arslan, şöyle konuştu:"Bilinmelidir ki hükümet olarak da biz her zaman desteğimizi esirgemeden başkanımızın yanındayız. Çünkü amaç belli. Amaç vatandaşa, halka hizmet olunca her zaman her türlü desteği veriyoruz. Yeter ki geçmişte veya başka yerlerde olduğu gibi amaç başka olmasın, amaç bu ülke vatandaşına hizmet etmek olsun. Amaç başkalarının emellerine aracılık edecek, başkalarının emellerine maşalık edecek uygulamalar olmasın. Siirt li hemşehrilerim de bilmeli ki onların hayatını kolaylaştırmak adına çalışan bir belediye başkanı ve onunla birlikte ilin vekili, valisi, hükümeti var. Yeter ki onlar bugüne kadar olduğu gibi dik dursunlar, ülkemizin istikbali, istiklali ve bekası için millet olma şuuruyla yola devam etsinler. Biz de bugüne kadar hizmet anlamında olduğu gibi onların hizmetinde olmaya devam edeceğiz." - Bakan Arslan, Küçük Berfinnur ile görüştüAK Parti İl Başkanlığını da ziyaret eden Arslan, AK Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve belediye başkanlarıyla görüştü.Bakan Arslan, bir süre önce Siirt Engelliler Platformu Başkanı Barış Amcalar'ın sosyal medya üzerinden kendisine ulaşılması sonucu dizüstü bilgisayar gönderdiği 9 yaşındaki görme engelli Berifnnur Arslan ile sohbet etti.Küçük Berfinnur'a bir ihtiyacının olup olmadığını soran Arslan, "Gören Göz Projesi" kapsamında Berinnur'a görme engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak, gitmek istedikleri yere kolay ve en güvenli biçimde ulaşımını sağlamak amacıyla, sesli olarak yol tarif eden cihazın hediye edilmesi talimatı verdi. - "Biz büyüdükçe düşmanlarımız daha fazla diş biliyorlar"Daha sonra düzenlenen toplantıda partililerle bir araya gelen Arslan, halkın desteğiyle Türkiye'de 15 yıldır hizmet ettiklerini belirtti.
Zor dönemlerden geçildiğini dile getiren Arslan, "Biz büyüdükçe düşmanlarımız daha fazla diş biliyorlar. Biz büyüdükçe çelme takan bir değil bin oluyor. O yüzden daha güçlü olmalıyız, daha dik olmalıyız, daha çok kenetlenmeliyiz." dedi.
Daha çok kenetlenmek için de bir senelik sürenin olduğuna dikkati çeken Arslan, bu sürenin sonunda belediye başkanlığı seçimlerinin olacağını anlattı."Hemen ondan sonra Cumhurbaşkanlığı seçimi ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne bağlı milletvekilliği seçimleri var. Aman ha gevşemeyelim, boş bırakmayalım. 7 Haziran'da gördünüz. Cumhurbaşkanımızın o ferasetli dik duruşu olmasaydı ülke tekrar koalisyonlara, karanlık günlere geri dönüyordu. İşte oralara dönmemenin anahtarı sizin elinizde." diyen Arslan, AK kadrolar olarak gece gündüz demeden kapı kapı dolaşıp vatandaşlardan destek istenmesinin önemine değindi.Konuşmaların ardından AK Parti Siirt Milletvekili Aktay ve AK Parti İl Başkanı Çalapkulu tarafından Bakan Arslan'a isminin işlendiği Siirt tiftiğini hediye etti.
Görme Engelli Vatandaş Belediye Başkanı Belediye Başkanlığı Dizüstü Bilgisayar Milletvekilliği Seçimleri 

17 Şubat 2018 Cumartesi günü yayınlandı