Bahçeli’ye Masum Türker Ve Mehmet Haberal Sürprizi

Karabük, Bartın ve Zonguldak gezisinin ardından şehir merkezine gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, balık yiyerek Türk Kahvesi içti. Bu sırada masaya gelen DSP Genel Başkanı Masum Türker ve CHP Milletvekili Mehmet Haberal, Bahçeli ile uzun süre sohbet etti.
Masum Türker Türk Kahvesi Mehmet Haberal Devlet Bahçeli Milletvekili 


Karabük ve Bartın gezisinin ardından Zonguldak ' ın Karaman beldesine gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vatandaşlara seslendi. Konuşmasının ardından Zonguldak şehir merkezine gelen Bahçeli, balık yiyerek Türk Kahvesi keyfi yaptı. Bu sırada masaya gelen DSP Genel Başkanı Masum Türker ve CHP Milletvekili Mehmet Haberal, Bahçeli ' ye sürpriz yaptı. Uzun süre sohbet eden üçlü, seçimleri değerlendirdi.
Devlet Bahçeli Hakkında
1948 yılında Osmaniye'de doğdu. Yörede Fettahoğulları olarak bilinen geniş bir Türkmen ailesine mensuptur. İlköğrenimini Osmaniye'de, orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Devlet Bahçeli, üniversite öğrenimini Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinde yapmıştır. Başlangıcından itibaren Ülkücü Hareket'in her kademesinde görevler üstlenerek Büyük Ülkü Davası'na hizmet etti. Devlet Bahçeli, 1967 yılında Ankara İktisadi ve Ticari ilimler Ak...
devamı
6 Ağustos 2014 Çarşamba günü yayınlandı