Bahçeli: '(Trump'ın Türkiye'ye yönelik tehdit içeren ifadeleri) Trump'ın ağzını kapatmadığınız müddetçe konu kapanmaz' - ANKARA

Bahçeli: "(Trump'ın Türkiye'ye yönelik tehdit içeren ifadeleri) Trump'ın ağzını kapatmadığınız müddetçe konu kapanmaz" - ANKARA - MHP il başkanları toplantısı - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konuşmasıANKARA (AA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam'da düzenlenen il başkanları toplantısına katıldı.
(7)MHP Genel Başkanı Bahçeli: "(Güvenli bölge konusunda Erdoğan'la görüşme ihtimali) Bizden talep gitmesi nezaketli olmaz. Ama Cumhurbaşkanımız, herhangi bir ülke ve uluslararası konulardaki görüşleri bizimle paylaşmak isterlerse davet eder, biz de gider görüşürüz."MHP Genel Başkanı Bahçeli: "(Trump'ın Türkiye'ye yönelik tehdit içeren ifadeleri) Trump'ın ağzını kapatmadığınız müddetçe konu kapanmaz."MHP Genel Başkanı Bahçeli: "Siyasi iktidarın bugüne kadarki terörle mücadelesi doğrudur, kararlı bir tutum söz konusudur. Uluslararası ilişkiler bağlamında ülkemizin milli bütünlüğü, her türlü tehdit ve tehlikeye karşı uyanıklığı da doğru bir tespittir. Bunların devamı süresince biz MHP olarak iktidarın her yönüyle destekçisi ve yardımcısıyız."
Terörle Mücadele İl Başkanları İl Başkanları Toplantısı Toplantı Uluslararası 

17 Ocak 2019 Perşembe günü yayınlandı