Aziz Babuşçu: Kılıçdaroğlu bol keseden atıyor

Beyaz Tv'de 'Erkan Tan'la Tartışalım' programına canlı yayın konuğu olan Aziz Babuşçu, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Erkan Tan Beyaz Tv Eskişehir Kemal Kılıçdaroğlu Recep Tayyip Erdoğan 


BU MİLLET İNANMAZ
Başkanlık sistemi hakkında konuşan Babuşçu 'Bu millet başkanlık modeliyle Recep Tayyip Erdoğan'ın diktatör olacağına inanmaz.' dedi.

PARALEL YAPIYI MİLLET BİTİRECEK
'Paralel yapıyı millet bitirecek' diyen Babuşçu 'Sonra gördük ki, bu bir hizmet hareketi değil, bu tam aksine millete karşı devleti ele geçirme geçirmeye çalışan bir örgüt. Her gün bu paralel yapının yeni bir tezgahı ortaya çıkıyor. ' diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU'NA O SÖZLERİ HATIRLATTI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun emeklilere iki maaş ikramiye vaadi hakkında da konuşan Babuşçu, CHP genel başkanına 2009'da İstanbul Belediye Başkan adaylığı sırasında verdiği sözleri hatırlattı.

İZMİR'DE, ANTALYA'DA NİYE YAPMADIN
Kılıçdaroğlu'nun 2009 yılında büyükşehir belediye başkan adayı iken seçmenlere 'Fakir ailelere 600 TL ' maaş sözü verdiğini hatırlatan Babuşçu 'CHP Genel Başkanı iken, Antalya,İzmir ve Eskişehir'de yoksul ihtiyaç sahipleri yaşamıyor muydu? Hadi sen İstanbul'da kazanamadın, ama orada belediyeydin, niye orada vermedin?' dedi.

BOL KESEDEN ATIYOR
Kılıçdaroğlu'nun seçmenleri boş vaatlerle kandırmak istediğine dikkat çeken Babuşçu 'Bunlar palavraydı. Yüzde 35'i hedefleyen, iktidara geleceğine inanmayan bir liderin bir karşılığı var mı? Sen iktidar olacağına bile inanmıyorsun. Bol keseden atarsın' şeklinde konuştu.

BEYAZ GAZETE

Erkan Tan Hakkında
Şırnak kökenli olan babası Hikmet Tan, Şebinkarahisar kaymakam vekilliği, Türkoğlu, Tekman, Foça, Erbaa, Çerkezköy, Altındağ, Osmangazi ve Tirebolu ilçelerinde kaymakamlık, Giresun vali yardımcılığı, van ve Adıyaman illerinde de valilik yaptığından çocukluğu ve gençliği buralarda geçmiştir. Bu sebeple ilkokula Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde başladı, , Erzurum’un Tekman ilçesinde devam etti, İzmir’in Foça ilçesinde ilkokulu bitirdi. Ortaokulu...
devamı
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
27 Mart 2015 Cuma günü yayınlandı