Aykut Erdoğdu, milyon dolarlık yatırımları Erzurum'a yakıştıramadı

CHP'li Aykut Erdoğdu, 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları için yapılan Türkiye'nin tek atlama kulesi ve pistlerinin yapılmasını eleştirirken, Erzurumluların bu hizmeti anlayamadığını söyledi.
Uğur Dündar Aykut Erdoğdu Türkiye Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları Milletvekili 


Halk Tv'de Uğur Dündar'ın konuğu olan CHP'nin Erzurum kökenli Milletvekili Aykut Erdoğdu, Erzurum'a yapılan hizmetleri eleştirirken ilginç Erzurumlular hakkında ilginç ifadeler kullandı.

TRAKYA'YA ÖZELLİKLE YATIRIM YAPMIYORLAR
Edirne'den yapılan canlı yayında konuşan CHP'li Erdoğdu, Trakya'nın kamu yatırımlarından özellikle mahrum olduğunu ifade ederken, Erzurum'da atlama pisti için milyon dolarlık bir yatırım yapıldığını söyledi.

ERZURUMLU BAKIYOR... ' HA BU DELİLER BUNU NİYE YAPTI? '
Erdoğdu, şu ifadeleri kullandı;

Erzurum'a kamu yatırımı yapıyorlar. 700-800-900 milyon dolar verdiler atlama kuleleri yaptılar, kayak pistleri yaptılar. Erzurumlular karşısına geçip bakıyor. Yakıyor, sigarayı ' Ha bu deliler bunu niye yaptı ' diye.

BEYAZ GAZETE


Uğur Dündar Hakkında
1970 yılında TRT’nin açtığı sınavları kazanarak, İngiltere’de BBC yayın örgütünün “Televizyonda Yapım-Yönetim” kursuna katıldı. Türkiye’ye döndükten sonra TRT’de yapımcı, yönetmen ve sunucu olarak değişik Tv programlarına imza atan Dündar, 1978 yılı Sedat Simavi Vakfı ödülünü kazandı. Uğur DÜNDAR sonraları İstanbul Üniversitesi ve Marmara Üniversitelerinde “Tv programcılığı” derslerinde lisansüstü hocalık yaptı. TRT’de 20 yıl süreyle çalıştı. U...
devamı
17 Nisan 2015 Cuma günü yayınlandı