Altan Tan'dan Burhan Kuzu'ya: İnsanları salata yerine koyuyorsun

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge'de başkanlık sistemi tartışması yaşandı. AK Parti İstanbul milletvekili Burhan Kuzu'nun sözleri HDP Diyarbakır milletvekili Altan Tan'ı kızdırdı.
Ak Parti Tarafsız Bölge Burhan Kuzu Altan Tan 


Altan Tan Burhan Kuzu'nun sözlerini tatminkar bulmadığını ifade ederken, Kuzu ise bu sözlere 'Dinlemediğin zaman böyle olur.' dedi.

Burhan Kuzu'nun sözlerine tepki gösteren Altan Tan 'Ama hocam dinlemiyorsun dediğiniz zaman buradaki herkesi salata yerine koyuyorsun. Böyle bir şey olmaz ayıp olur.' diye konuştu.

Altan Tan'ın tepkisi karşısında şaşkına dönen Kuzu 'Sen benim 30 yıllık emeğimi bir anda bitirirsen, ben de bunu söylerim. ben ömrümü buna verdim, yapma bunu. Bırak Allah'ını seversen.' dedi.

BEYAZ GAZETE

Burhan Kuzu Hakkında
Aynı yıl Tekirdağ’da Maiyet Memuru olarak kaymakamlık stajını yaptı. 6aylık stajın ardından İçişleri Bakanlığı’nın muvafakatını da alarak, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Anayasa Hukuku Kürsüsü’ne asistan olarak girdi.Bu arada hakimlik ve savcılık sınavlarında da başarılı olan Burhan Kuzu 1984 yılında doktor,1987 yılında yardımcı doçent,1989 yılında doçent, 1998 yılında profesör oldu.1980-82 yılları arasında Paris Sorbonne Üniversitesi Huku...
devamı
28 Ocak 2015 Çarşamba günü yayınlandı