Ak Partili Mehmet Metiner canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan ' Dinamit ' programına konuk olan Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, canlı yayında duygusal anlar yaşadı. Yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına boğulan Metiner ' Birilerinin bize haddimizi bildireceğini asla beklemiyordum. ' dedi.
Şamil Tayyar Mehmet Metiner Grup Başkanvekili Milletvekili Mustafa Elitaş 


Milletvekilleri Şamil Tayyar ve Mehmet Metiner ' in AK Parti grubunun dört eski bakanın Yüce Divan oylamalarında fire vermesine ilişkin yaptığı açıklamalar tartışma konusu olurken, Tayyar ve Metiner için Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ' Hadlerini aştılar ' demişti.

MAHALLENİN DELİSİ BİZ DEĞİLİZ
Yüce Divan oylamalarında Ak Parti'nin fire vermesine ilişkin bundan sonra konuşmayacağını söyleyen Metiner ' Mahallenin delisi biz değiliz. Biz partimizin ve davamızın emrinde olan insanlarız. Partimizin kamuoyu karşısında polemik konusu edilmesi beni son derece rahatsız eder. ' dedi.

ARTIK KONUŞMAYACAĞIM
Bir partilinin kendisine aradığını ve ağladığını ifade eden Metiner ' Bugün bir amca beni aradı. Bana ağlayarak dedi ki ' Reise ve size bu yapılmamalıydı. ' Ağladı ve ağlarken ' Yazıklar olsun sizi böyle ağlatan insanlara ' dedi. Bize yazıklar olsun ki, ibadet aşkıyla bize oy veren bize destek veren insanları hüsrana uğratıyoruz. Ben amcanın ellerinden öpüyorum. Bundan sonra partimin iç meseleleriyle ilgili konuşmayacağım. ' diye konuştu.

BİZİM İHANET ETMEYE HAKKIMIZ YOK
Yüreğimizin sesini dinledik. Hasbi davrandık, hata yaptık. Ama göreceksiniz 2015 seçimlerinden sonra bugün söylediklerimizin bin kat daha fazlasını, bize bugün karşı çıkanlar söyleyecek. Ama Anadolu'daki insanlar Ak Parti'nin içinin karıştırılmasından sonra gözyaşı döküyor. Bizim o gözyaşlarına ihanet etmeye hakkımız yok.

ASLA BEKLEMİYORDUM
Mustafa Elitaş'ın ' Hadlerin aştılar ' sözlerine de isim vermeden yanıt veren Metiner ' Çok rahatsızım. Birilerinin bize haddimizi bildireceğini asla beklemiyordum. Biz davamız söz konusu olduğunda boynumuzu kılıçlar altına alırız. İstifa etmemiz gerekirse , istifa ederiz. Biz haddimizi biliriz. Bundan sonra ne ileri, ne de geri laf ederiz ' şeklinde konuştu.

PARALEL ÇAKALLARIN AĞZINA SAKIZ YAPILDI
Merak etme paralelciler de sevinsinler. Onları sevindiren açıklamalar bizim içimizden geldiği an. Ben davamızın selameti için yüreğime taş basarım. Ama oylamayla birlikte partim ne yazık ki, paralel çakalların ağzına sakız yapıldı. Ben buna üzülürüm.

AKILLI USLU KONUŞACAĞIZ
2015 hesabı yapıyorsa, milletvekilliği hesabı yapıyorsam yarına çıkmayayım. Muhalefetin davranışlarını görecektiniz. Yüreğimiz paramparça oldu. Kimseye eyvallah etmedik! Paralel çakallara da eyvallah etmedik. Ama bundan sonra müsterih olsunlar. Herkes gibi akıllı uslu konuşacağız.

Şamil Tayyar Hakkında
1965 yılında Gaziantep'in İslahiye ilçesinde doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini İslahiye ilçesinde tamamladı. 1986 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdi. Gazeteciliğe 1985 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesinde son sınıf öğrencisi iken Milliyet Gazetesinde başladı. 21 yıllık meslek hayatının 17 yılı Milliyet ve Sabah gazetelerinde geçti. Son olarak Yeni Şafak Gazetesinde Ankara Haber Müdürü ve köşe yazarı Tercüman Gazet...
devamı
23 Ocak 2015 Cuma günü yayınlandı