AK Parti Sözcüsü Çelik: 'Gizli saklı işler içine girenler düzgün hizmet getiremezler' - ADANA

AK Parti Sözcüsü Çelik: "Gizli saklı işler içine girenler düzgün hizmet getiremezler" - ADANA - Narlıca Mahallesi'nde düzenlenen AK Parti mitingi - Mitinge katılan vatandaşlardan görüntü - AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in konuşması - Çelik'in esnaf ziyaretleri - Çelik'in vatandaşlara karanfil vermesi"Gizli saklı işler içine girenler düzgün hizmet getiremezler" - AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik:"Vatandaşlarımızın hakkını, hukukunu korumak için, layık olduğu birinci sınıf hizmeti götürmek için bütün partilerin tabanındaki vatandaşlarımızdan yetki istiyoruz" - "Karşımızdaki ittifakın Türkiye ile ilgili ne tür kirli ilişkiler içerisinde olduğunu, nasıl gizli saklı birtakım destekler peşinde koştuğunu görüyorsunuz. O ittifakın tabanındaki vatandaşlarımız, o adaylara oy verdiği zaman o oylar da o adaylara gitmiyor. Sandığın altına bir delik açmışlar. Kimler ne söylüyor? 'O adaylar seçilse bile buraları biz yönetiriz.' diyor. Bu tip gizli saklı işler içine girenler vatandaşa düzgün hizmet getiremezler"ADANA (AA) - AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Vatandaşlarımızın hakkını, hukukunu korumak için, layık olduğu birinci sınıf hizmeti götürmek için bütün partilerin tabanındaki vatandaşlarımızdan yetki istiyoruz." dedi.
Çelik, merkez Seyhan ilçesi Narlıca Mahallesi'nde düzenlenen mitingde, 1 Nisan'dan itibaren, bütün belediyelere Cumhur İttifakı damgası vurulduğu zaman uyumlu ve güzel hizmetlerin vatandaşla buluşturulacağını söyledi.

Yeni dönemde, Seyhan'da halk belediyeciliğinin ne olduğunu göstereceklerini aktaran Çelik, "Karşımızdakiler vaat bile ortaya koyamazken, Seyhan Belediye Başkanı adayımız Fikret Yeni 6 aylık, 1 yıllık ve 2 yıllık dönemde hayata geçirilecek projelerini açıkladı.
Kısa zamanda hayata geçecek, 1 - 2 sene içerisinde Seyhan'ın çehresini değiştirecek işlerden bahsediyoruz." diye konuştu.
Sandığa gitmenin önemine değinen Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü:"Her işe ilk basamaktan başlamak lazım. Binayı yaparken ilk tuğlayı koymak lazım. Bunun yolu, 6 - 7 gün sonra sandığa gidip adaylarımıza en güçlü şekilde oy verip önce mahallemizin, sokağımızın, semtimizin, ilçemizin, ilimizin ve topyekun Türkiye'nin daha iyi bir yere yürümesine karar vermektir. Karşımızdaki aylardır dinliyorsunuz. Bir projeleri yok. Olsaydı zaten bu mahallelerin bu şekilde, olduğundan geriye gitmesine müsaade etmezlerdi." - "Basiretsiz, dirayetsiz kadrolara memleket teslim edilmez"Çelik, Yeni Zelanda'da iki camiye yönelik terör saldırısına da değinerek, şunları belirtti:"Yeni Zelanda'da Müslüman kardeşlerimizi katleden bir saldırı oldu. Bütün dünya o caniyi kınarken, CHP Genel Başkanı çıktı, caniyi kınayacağı yerde 'İslam dünyası kendisini sorgulasın.' diyor. Olayı kimin yaptığından ya haberi yok, eğer haberi yoksa bir genel başkan için vahim bir durum. Haberi var da buna rağmen yapıyorsa o zaman daha vahim bir durum. Bu şekilde basiretsiz, dirayetsiz kadrolara memleket teslim edilmez, Adana , Seyhan teslim edilmez." - "Bu memlekette ikinci sınıf vatandaş yoktur"Vatandaşlardan, kararsız seçmenleri ikna ederek sandığa götürmelerini isteyen Çelik, şöyle dedi:"Bizim eleştirilerimiz, bu basiretsizliği, dirayetsizliği ve yanlışlığı ortaya koyan o partilerin yöneticilerine. Partilerin tabanlarındaki bütün kardeşlerimiz bizim kardeşimiz. Adlarımız, kökenlerimiz farklı olabilir ama hepimizin soyadı Türkiye Cumhuriyeti'dir. Bu memlekette ikinci sınıf vatandaş yoktur, memlekette herkes birinci sınıf vatandaştır. Vatandaşlarımızın hakkını, hukukunu korumak için, layık olduğu birinci sınıf hizmeti götürmek için bütün partilerin tabanındaki vatandaşlarımızdan yetki istiyoruz. Bu sefer partizanlık meselesini bıraksınlar, daha iyi bir Seyhan için, modern belediyecilikle tanışan, daha ileriye yürüyecek bir Seyhan için el birliği, gönül birliği ve iş birliği yapalım."Çelik, güzel hizmetlerin 1 Nisan'dan itibaren Seyhan'a geleceğini vurgulayarak, "Karşımızdaki ittifakın Türkiye ile ilgili ne tür kirli ilişkiler içerisinde olduğunu, nasıl gizli saklı bir takım destekler peşinde koştuğunu görüyorsunuz. O ittifakın tabanındaki vatandaşlarımız, o adaylara oy verdiği zaman o oylar da o adaylara gitmiyor. Sandığın altına bir delik açmışlar. Kimler ne söylüyor? 'O adaylar seçilse bile buraları biz yönetiriz.' diyor. Bu tip gizli saklı işler içine girenler vatandaşa düzgün hizmet getiremezler. Biz Türk, Kürt, Arap hepimiz tek milletiz, hepimizin Türk bayrağının gölgesi altında birinci sınıf vatandaşız, ikinci sınıf vatandaş yok." değerlendirmesinde bulundu. - Esnaf ziyaretiÇelik, mitingin ardından merkez Çukurova ilçesi Yurt Mahallesi'ndeki kapalı semt pazarı alanında esnafla bir araya geldi.Esnafa "hayırlı işler" temennisinde bulunan Çelik, taleplerini dinlediği vatandaşlara karanfil dağıttı.
Çelik, pazarda alışveriş yapan bazı vatandaşlarla da fotoğraf çektirdi, sohbet etti.
Alışveriş Terör Saldırısı İkinci Sınıf Vatandaş Genel Başkan Birinci Sınıf 

23 Mart 2019 Cumartesi günü yayınlandı