AK Parti'li Canan Candemir Çelik De Bundan Sonra Başörtüsü Takacak

AK Parti ' nin Ankara Kızılcahamam İlçesi ' nde bugün başlayan 21. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı ' nda gözler başörtülü vekillerdeydi. AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik ' in de başörtüsü takacağını açıklamasının ardından TBMM ' deki başörtülü vekil sayısı beşe çıktı. Canandemir Çelik, “Demokrasinin gereği, bundan sonra yaşamımıza böyle devam edeceğiz” dedi.
Gülay Samancı Sevde Bayazıt Kaçar Nurcan Dalbudak Canan Candemir Çelik Recep Tayyip Erdoğan 


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ' ın yaptığı konuşmayla başlayan 21. AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı ' nda gözler başörtülü vekillerdeydi. TBMM ' deki başörtülü vekil sayısı AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik ' in başörtüsü takması ile birlikte sayı beşe yükseldi. Gazetecilere sorularını cevaplandıran Candemir Çelik, başı açık olan vatandaşında, başı kapalı olan vatandaşında milletvekili olduğunu söylerdi. Çelik, “Demokrasinin gereği. Bundan sonra yaşamımıza böyle devam edeceğiz” dedi.
Denizli milletvekili Nurcan Dalbudak, Kahramanmaraş milletvekili Sevde Bayazıt Kaçar, Konya milletvekili Gülay Samancı ve Mardin milletvekili Gönül Bekin, TBMM Genel Kurulu salonan başörtülü girerek tarihi bir güne imza atmıştı.

AK Parti ' nin Kızılcahamam kampında tüm dikkatleri üzerine çeken başörtülü vekiller diğer vekillerinde büyük destek aldı. Kampa eşiyle birlikte katılan Dalbudak ise yaptığı açıklamada, mutlu olduğunu belirterek, değişen birşeyin olmadığını dile getirdi.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
3 Kasım 2013 Pazar günü yayınlandı