AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz: 'Türkiye iyi yoldadır' - SAKARYA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz: "Türkiye iyi yoldadır" - SAKARYA - Serdivan Belediyesi Konferans Salonu - AK Parti Sakarya 70. İl Danışma Toplantısı - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'un konuşması - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz: - "Dikkatli olmak adına bir takım kararlar alıyoruz. Siz hiç Kanal İstanbul Projesi'nden vazgeçtiğimizi duydunuz mu? O zaman Türkiye iyi yoldadır. Siz hiç 3. PHavaalanı projesinden vazgeçtiğimizi duydunuz mu? Vazgeçmiyoruz, o zaman bilin ki Türkiye doğru yoldadır, doğru yönetiliyordur"SAKARYA (AA) - AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, ekonomik anlamda dikkatli olmak adına bir takım kararların alındığını belirterek, "Siz hiç Kanal İstanbul projesinden vazgeçtiğimizi duydunuz mu? O zaman Türkiye iyi yoldadır. Siz hiç 3. havaalanı projesinden vazgeçtiğimizi duydunuz mu? Vazgeçmiyoruz, o zaman bilin ki Türkiye doğru yoldadır, doğru yönetiliyordur" dedi.
Yavuz, partisinin Serdivan Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlediği Sakarya 70. İl Danışma Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, AK Parti'nin sıradan bir parti olmadığını söyledi.

AK Parti'nin dava bilinci yüksek, dava şuuruna bezenmiş insanlardan oluştuğunu anlatan Yavuz, yaklaşan yerel seçimler öncesi bazı çevrelerin sesini yükseltmeye başladığını aktardı.Türkiye ekonomisine yönelik spekülatif atakların olduğunu belirten Yavuz, "Döviz fiyatları aldı başını gitti, ama şimdi çok şükür ateşi sönmeye başladı.
Fırsat bu fırsat, tam böyle olmuşken sözüm ona birileri bir zamanlar bu ümitleri PKK'ya bağlamıştı. Şimdi de bu ekonomik duruma bel bağlıyorlar. Halbuki bu ekonomik saldırı, dışarıdan gelmiştir. Biz yek vücut, top yekün buna karşı koymamız gerekirken sözüm ona birileri de ona bel bağlamış gibi gözüküyor. Benim de gördüğüm birşey var, bu millet bu işin farkındadır. Yeniden Sakarya 'da 17 - 0 ve Türkiye'de de çok önemli bir başarıyı elde edecek bir sonucu ortaya çıkaracaktır." ifadelerini kullandı. - "Türkiye iyi yoldadır"Türkiye'nin tasarruf tedbirlerine yönelik adımlar attığını anımsatan Yavuz, her şeyin iyiye gittiğini kaydetti.
Ekonomik bütün göstergelerin bundan önceki yıllardan daha iyi durumda olduğuna işaret eden Yavuz, şöyle devam etti:"Dikkatli olmak adına bir takım kararlar alıyoruz. Siz hiç Kanal İstanbul projesinden vazgeçtiğimizi duydunuz mu? O zaman Türkiye iyi yoldadır. Siz hiç 3. havaalanı projesinden vazgeçtiğimizi duydunuz mu? Vazgeçmiyoruz, o zaman bilin ki Türkiye doğru yoldadır, doğru yönetiliyordur. S - 400'leri almaktan vazgeçtik diyen oldu mu? Doğru yoldayız merak etmeyin. Emin olun bu lider, asrın en büyük en önemli lideridir. Emin olun, AK Parti dünyanın en iyi partisidir ve emin olun sizler dünyanın en önemli, en makbul işini yapıyorsunuz."Toplantı'ya, AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ile belediye başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Karya Yerel Seçimler İyi Parti Saldırı Yerel Seçim 

İyi Parti Hakkında
Partinin adı, logosu ve amaçları neler? Akşener'in önderliğindeki bu yeni siyasi oluşumla ilgili ayrıntılar son dakikaya kadar sır gibi korundu. Partinin kurucu üyeleri için Salı akşamı bir yemek verildi. Partinin logosunu da ilk kez bu yemeğe katılan partinin kurucularından emekli SAT komandosu Ali Türkşen, Twitter hesabı üzerinden paylaştı. Partinin güneş biçimindeki sarı-lacivert logosunda sekiz çizgi bulunuyor. Bu çizgilerin yeni partinin tan...
devamı
28 Eylül 2018 Cuma günü yayınlandı