AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan, Vali Su'yu ziyaret etti - MERSİN

- Harun Karacan, Mersin Valiliğini ziyareti - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan'ın konuşmasıAK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Karacan: - Karacan: "Bugün Mersin 'de sivil toplum örgütleriyle buluşacağız. Onların derdini dinleyip genel başkanımız, cumhurbaşkanıma arz etmek için geldik. Umarım Mersin için faydalı işlere vesile oluruz"MERSİN (AA) - AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Harun Karacan, bugün Mersin 'de sivil toplum örgütleriyle buluşacaklarını belirterek, "Onların derdini dinleyip genel başkanımız, cumhurbaşkanıma arz etmek için geldik. Umarım Mersin için faydalı işlere vesile oluruz." dedi.
Karacan, bir takım ziyaret ve toplantılar için geldiği Mersin 'de, Vali Ali İhsan Su'yu makamında ziyaret etti. Burada bir konuşma yapan Karacan, sivil toplum ve halkla ilişkilerden sorumlu başkan olarak kentte bir takım görüşmeler gerçekleştireceğini söyledi.

İlk olarak Vali Su'yu ziyaret ederek programa başladıklarını belirten Karacan, şöyle konuştu:"Bundan sonraki süreçte Mersin için neler yapabiliriz? Mersin için tabi ki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, sivil toplum ve halkla ilişkilerden sorumlu genel başkan yardımcısı olarak sivil toplum örgütleriyle buluşmalarımız olacak. Onların derdini dinleyip genel başkanımız, cumhurbaşkanıma arz etmek için geldik. Umarım Mersin için faydalı işlere vesile oluruz. Tabi ilimizin bakanı, milletvekilleri var. Onların da selamlarını getirdik. Bütçe olduğu için onlar gelemedi. Bu süreçte de biz buradan özellikle sivil toplum örgütlerimizden bilgileri alıp derleyip, toparlayıp MYK'da sayın cumhurbaşkanımıza arz etmek için bugün Mersin 'i şöyle bir dolaşacağız. İnşallah günün sonunda Mersin 'den ayrılırken güzel hizmetlere vesile olabileceğimizi umut ediyorum."Vali Su da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret daha sonra basına kapalı gerçekleşti.
Toplantı Cumhurbaşkanı Sivil Toplum Genel Başkan Yardımcısı Genel Başkan 

15 Aralık 2017 Cuma günü yayınlandı