AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin: 'Mustafakemalpaşa'da her sandıkta görev yapan sandık kurulu başkanlarının tamamı devlet memurudur. Her sandıkta görev yapan sandık memurlarının tamamı da kamu görevlisidir'

Esgin açıklama

( ANKARA ) AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin: "Mustafakemalpaşa'da her sandıkta görev yapan sandık kurulu başkanlarının tamamı devlet memurudur. Her sandıkta görev yapan sandık memurlarının tamamı da kamu görevlisidir" ANKARA
Usulsüzlük Devlet Memuru Basın Toplantısı Toplantı Kamu Görevlisi 


- AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, "Mustafakemalpaşa'da her sandıkta görev yapan sandık kurulu başkanlarının tamamı devlet memurudur. Her sandıkta görev yapan sandık memurlarının tamamı da kamu görevlisidir" dedi.
Esgin, TBMM'de basın toplantısı düzenledi.
Esgin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Bursa Mustafakemalpaşa ilçesi seçimlerinin karşılaştırıldığını söyleyerek, Mustafakemalpaşa seçimlerine ilişkin herhangi bir usulsüzlük tespit edilmediğini ifade etti.
Esgin, "Mustafakemalpaşa'da her sandıkta görev yapan sandık kurulu başkanlarının tamamı devlet memurudur. Her sandıkta görev yapan sandık memurlarının tamamı da kamu görevlisidir. Her iki seçimlere yapılan itirazda bir benzerlik söz konusu değildir. Mustafakemalpaşa'yı İstanbul ölçeğine taşıdığınız zaman, farkın 13 bin değil, 90 bin olduğunu görmektesiniz. İtirazların seçim sonucunu değiştirme olasılığı yoktur. YSK Mustafakemalpaşa'da doğru kararı vermiştir" dedi.

14 Mayıs 2019 Salı günü yayınlandı