AK Parti Antalya Milletevekili Sena Nur Çelik: 'Türkiye düşmanlarına en güzel cevabı Alanyamız 24 Haziranda yine sandıkta verecektir'

Açılış töreni
Terörle Mücadele Açılış Töreni Darbe Girişimi İran Seçimleri Sınır Dışı 

-Sena Nur Çelik açıklama

( ANTALYA ) AK Parti Antalya Milletevekili Sena Nur Çelik: "Türkiye düşmanlarına en güzel cevabı Alanyamız 24 Haziranda yine sandıkta verecektir" ANTALYA

- AK Parti Alanya seçim ofisinin açılış töreninde konuşan AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, 24 Haziran seçimlerinde ülkenin şahlanmasını sağlayacağını belirterek, Alanya halkının Türkiye düşmanlarına son kararı sandıkta vereceğini söyledi.

Antalya’nın Alanya ilçesinde Başkent Hastanesi batısı, Opet Petrol karşısında Alanya Ak Parti seçim ofisi açıldı. Açılış törenine, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ak Parti Antalya Milletvekili ve 27. Dönem Antalya Milletvekili adayı Sena Nur Çelik, Ak Parti Antalya Milletvekili Adayları Hasan Kerem Ünsal, İbrahim Aydın, Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, aday adayları ve partililer katıldı.
“24 Haziran seçimleri demokrasi tarihimizin en önemli seçimlerinden birisi olacak” Ülkede gerek içeride gerek sınır dışında tarihinin en çetin istiklal ve istikbal mücadelelerinden birini verdiği bir süreci yaşadıklarını dile getiren AK Parti Antalya Milletvekili ve 27. Dönem Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, “Bir yandan ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kasteden terör örgütlerine karşı kapsamlı ve kararlı bir mücadele verirken, diğer yandan 2023 hedeflerimize ulaşarak halkımızın refahını arttırmak için aralıksız çalışıyoruz. Bu kritik dönemde gerçekleştireceğimiz 24 haziran seçimleri demokrasi tarihimizin en önemli seçimlerinden birisi olacak. 24 Haziran ülkemizin karşı karşıya olduğu iç ve dış tehditlerle daha güçlü mücadele etmemizi sağlayacak, 16 Nisan referandumuyla kabul ettiğimiz yeni hükümet modeline geçeceğimiz tarih olacak” dedi.
“Türkiye düşmanlarına en güzel cevabı Alanyamız 24 Haziranda yine sandıkta verecektir” Seçimlerin, eski Türkiye’nin kriz, istikrarsızlık ve darbe üreten yapısını tarihe gömecek, ülkenin terörle mücadeleden ekonomiye her alanda şahlanmasını sağlayacak bir milat olacakğını dile getiren Sena Nur Çelik, “16 yıl önce liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın “Her şey Türkiye için” diyerek çıktığı kutlu yürüyüşte, Alanyamız onu hiç yalnız bırakmadı. Millet olarak içinden geçtiğimiz zor günlerde hep vatanına bayrağına ezanına sahip çıktı. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 15 temmuz hain darbe girişimi bertaraf edilirken Hakkari’de, Şemdinli’de, Cerablus’ta, El Bab’ta ve en son Afrin’de terörle mücadele destanları yazılırken Alanyamız Sayın Cumhurbaşkanımızın yoldaşı oldu. Ülkemizin birliğine, bütünlüğüne ve bağımsızlığına kastedenlere en güzel cevabı tüm seçimlerde sandıkta verdi. Gezi kalkışmasıyla, 17-25 Aralıkla, çukur eylemleriyle, 15 Temmuzla başaramadıklarını ülkemizi ekonomik darboğaza sürükleyerek başarmaya çalışan, ülkemizi teslim almaya çalışan Türkiye düşmanlarına en güzel cevabı Alanyamız 24 Haziranda yine sandıkta verecektir inşallah. Yerli ve milli olanların ittifakını kaderini Türkiye'nin kaderiyle bir görenlerin ittifakı cumhur ittifakını destekleyerek Türkiye üzerinde kirli planlar yapan şer odaklarının oyunlarını bir bir bozmaya devam edeceğiz inşallah” şeklinde konuştu.
“Dünyada mazlumların olduğu her yerde adı Türkiye olan bir dua göğe yükselmektedir” 24 Haziran seçimlerinde dünya beşten ibarettir diyenler ile dünya beşten büyüktür diyenlerin mücadelesi olacağını dile getiren Çelik, konuşmasını şöyle tamamladı: “Türkiye, sadece bir ülkenin değil bir ülkünün adıdır. Hak ve adalet ülküsünün adıdır. Çünkü artık dünyada mazlumların olduğu her yerde adı Türkiye olan bir dua göğe yükselmektedir. Sizlerin partimizin ve liderimizin arkasında durması sayesinde Toros’lardan esen merhamet rüzgarı Gazze’de Somali’de bir bebeğin saçlarını okşayabilmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımız dimdik durarak zalimlere, çarpık dünya düzenine meydan okuduğu için, dünyadaki tüm adaletsizliklere karşı vicdanın sesi olduğu için mazlumların gözyaşlarını sildiği için onu durdurmaya çalışanlara en güzel cevabı Alanyamız inşallah 24 Haziranda verecek.”
26 Mayıs 2018 Cumartesi günü yayınlandı