AK Parti 6. Büyük Olağan Kongresi'ne doğru - MUĞLA

- AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete'nin açıklaması - Genel ve detay görüntülerMUĞLA (AA) - AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, "Aziz milletimizin kutlu yürüyüşünü engellemek için yapılan tüm girişimler, adı her ne olursa olsun, hangi mecrada yapılırsa yapılsın, milletimizin kararlı ve dik duruşu, AK Parti kadrolarının azmi ve gayreti ile boşa çıkacaktır." dedi.
Başkan Mete, yönetim kurulu üyeleriyle il teşkilatında düzenlediği basın toplantısında, AK Parti'nin 6. Büyük Olağan Kongresi'nin 18 Ağustos cumartesi günü Ankara'da yapılacağını söyledi.

Mete, "16 Nisan 2017 halk oylaması sonrası milletimizin onayını, 24 Haziran seçimleriyle teyidini alan ve böylece hayata geçen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte Türkiye'de yeni bir dönem başlamıştır. Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, kurucusu olduğu 'yuvam, aşkım ve sevdam' dediği partisine geri dönmüştür." diye konuştu.
Mete, AK Parti'nin 6. Büyük Olağan Kongre ile içinde bulunduğu yeni sürece uyum sürecini tamamlayacağına vurgu yaparak, şöyle konuştu:"AK Parti, Türkiye'ye hizmet etmeye ahdetmiş bir parti olmanın getirdiği sorumluluk bilinciyle, bir demokrasi şöleni içerisinde kongresini yapacaktır. 16 yıldır girdiği tüm seçimleri kazanan AK Parti, ilerlemeyi, yenilenmeyle teminat altına almıştır. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki bu kutlu davanın neferleri olarak bizler, siyaseti birer bayrak yarışı olarak görüyoruz. Bizler siyaseti bir makam ve statü değil, bir görev ve sorumluluk olarak addediyoruz. Görev ve sorumluluklarımızın değişim bizim için her seferinde bir yenilenme ve tazelenme anlamına gelmektedir. Bugüne kadar hizmet yarışında bayrağı aldığı noktadan hep daha ileri taşıyan kadrolarımız, bugünden sonra da hep daha iyisi için çalışmalara devam edecektir.Liderimiz ile birlikte yorulmadan, bir an dahi duraksamadan, büyük bir azim ve kararlıkla yolumuza devam edeceğiz, Türkiye'yi lider ülke yapma hedefimize kararlılıkla yürüyeceğiz. Aziz milletimizin kutlu yürüyüşünü engellemek için yapılan tüm girişimler, adı her ne olursa olsun, hangi mecrada yapılırsa yapılsın, milletimizin kararlı ve dik duruşu, AK Parti kadrolarının azmi ve gayreti ile boşa çıkacaktır. Büyük ve güçlü Türkiye çocuklarımıza borcumuzdur. Kongremizin ülkemize ve tüm AK Parti ailesine hayırlı olmasını temenni ediyoruz."Kadem Mete toplantıda, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını da yanıtladı.
Yarış Bayrak Yarışı Basın Toplantısı Toplantı İran Seçimleri 

15 Ağustos 2018 Çarşamba günü yayınlandı