Ahmet Davutoğlu: Kılıçdaroğlu sen provokatör müsün?

AK Parti Kastamonu İl Kongresi'nde bir konuşma yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlı'na sert sözlerle yüklendi.
Başbakan İl Kongresi Ak Parti Ahmet Davutoğlu Kemal Kılıçdaroğlu 


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İç güvenlik reform paketine karşı çıktığını söyleyen Ahnet Davutoğlu, '6-7 Ekim olaylarını hatırlıyorsunuz değil mi? Gençlerimiz çatılardan aşağı atıldı. Biz İç güvenlik reform paketi hazırladık. o günleri hatırlayın. O günkü vandalizmi gözünüzün önüne getirin. İç güvenlik reform paketi ne diyor: Gösteri yapmak isteyen varsa yeri hazırdır. Bunun garantisi biziz. Ama biri gösteri yapacağım dediği meydana elinde molotof varsa, yüzünde maske varsa onlara karşı her türlü tedbiri alırız.

Üç muhalefet partisi bu pakete karşı çıktı. Kılıçdaroğlu halkı direnmeye çağırdı. Ey Kılıçdaroğlu sen anamuhalefet lideri misin? Provokatör müsün?' dedi.

Ahmet Davutoğlu Hakkında
Ahmet Davutoğlu, 26 Şubat 1959'da Konya'da doğdu. Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Memnune'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı. Malezya International Islamic University'de çalışmaya başladı. Üniversiten...
devamı
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
4 Şubat 2015 Çarşamba günü yayınlandı