Abdurrahman Kurt'tan HDP'lileri kızdıracak açıklama

Kanal 24'te yayınlanan Yüz Yüze adlı programa konuk olan AK Parti Diyarbakır eski milletvekili Abdurrahman Kurt, HDP'lileri kızdıracak açıklamalarda bulundu.
Türkiye Ak Parti Diyarbakır Abdurrahman Kurt Yüz Yüze 


Abdurrahman Kurt ' Önümüzdeki seçimlerde HDP Meclis dışında kalırsa çözüm süreci bundan avantajlı çıkar ' dedi.

Meclis'in ana hedefinin anayasa yapmak olduğunu söyleyen Abdurrahman Kurt ' Yeni bir anayasa yaparak Türkiye'yi yeni yüzyıla hazırlamak için elimizde bir şans var. Kürt sorunu açısından da ana kriter yeni bir anayasa yapabilecek Meclis oluşturmaktır. Bunun da yolu da eğer gerekiyorsa HDP dışarıda kalıyorsa kalsın, çünkü parlementer sistem içerisinde HDP diyelimki 35 milletvekili yerine 55 milletvekili aldı. Bu dört sene içerisinde ne yaptıysa aynısını bir dört sene daha yapar. Yeni anayasa yapılamayan bir Meclis daha oluşur. Umutlar bir daha ki dört seneye ancak bağlanabilir.
Abdurrahman Kurt Hakkında
Yüksek İnşaat Mühendisi; Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. Yüksek lisansını Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde tamamladı. Eyüp Belediyesi, Beyoğlu Belediyesi ve İSKİ'de görev yaptı. Gönül Köprüsü Derneği Kurucu Başkanlığı yaptı. Diyarbakır Tarih, Kültür ve Turizm Derneği ile Diyarbakır Turizm Derneği Kurucu Üyeliklerinde bulundu. 23. Dönem'de Parlame...
devamı
26 Şubat 2015 Perşembe günü yayınlandı