Maranki: Tüp bebek yöntemine karşıyım

Beyaz Tv'de Erkan Tan'ın konuğu olan Maranki, tüp bebek yönetimini tasvip etmediğini söylerken, kısırlığın bitkisel tedavi yöntemiyle çözümünün olduğunu söyledi.
Erkan Tan Beyaz Tv Sperm 


Bir izleyicinin tüp bebekle ilgili sorusu üzerine konuşan Maranki ' Şu anda yüzün üzerinde Ahmet var, yüzün üzerinde Mehmet var. ' dedi.

HİÇ HASTALANMADAN BÜYÜYORLAR
Maranki sözlerine şöyle devam etti;

Tüp bebeği önermiyorum. Bununla ilgili araştırmalar yapılması lazım. Kesinlikle tabii yoldan bunun mümkün olduğunu söylüyorum. Sperm eksikliği varsa denesinler. Lütfediyorlar, ismini Ahmet koyuyorlar. Şu an ilk çocuğumuz 7 yaşında ve Ankara'da. Bu çocuklarımız beden temizlikleri sonrası doğdukları için hiç hastalanmadan büyüyorlar. İlaç, aşı falan yok.
Erkan Tan Hakkında
Şırnak kökenli olan babası Hikmet Tan, Şebinkarahisar kaymakam vekilliği, Türkoğlu, Tekman, Foça, Erbaa, Çerkezköy, Altındağ, Osmangazi ve Tirebolu ilçelerinde kaymakamlık, Giresun vali yardımcılığı, van ve Adıyaman illerinde de valilik yaptığından çocukluğu ve gençliği buralarda geçmiştir. Bu sebeple ilkokula Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde başladı, , Erzurum’un Tekman ilçesinde devam etti, İzmir’in Foça ilçesinde ilkokulu bitirdi. Ortaokulu...
devamı
9 Ocak 2015 Cuma günü yayınlandı