Bu Kuyruk Diablo 3 İçin Oluştu

Yıllardır beklenen yapımları arasında gösterilen bilgisayar oyunu “Diablo 3”, nihayet izleyici ile buluştu. Yüzlerce kişi, oyuna sahip olabilmek için Taksim Meydanı ' nda uzun kuyruklar oluşturdu.
Taksim Diablo 3 Taksim Meydanı Diablo 


Türkiye ' de ön satışı gece saat 00.00 ' da başlayan oyun, tüm zamanların en çok ilgi gören oyunu arasında gösteriliyor. Yapım için gece 00.01 ' de ilk bilet satışa sunulurken, saatlerce sıra bekleyen vatandaşlar zaman zaman izdihama yol açtı. Oyunseverler, Türkiye ' de tüm dünyayla aynı anda satışa sunulan “Diablo 3” için Taksim Meydanı ' na akın etti. Hem Diablo 3, hem de Diablo 3 Collector ' s Edition ' un dev bir taleple karşılandığı gözlendi.

Blizzard ' ın Türkiye dağıtıcısı Blizzard Marka ve Grup Müdürü Murat Acar, oyunseverlerin taleplerine cevap verecek kapasiteye sahip olduklarını söyledi. Toplanan kalabalığın 4 yıldır bu oyunu beklediğini kaydeden Acar, “Taksim ' de satış yapacağımızı açıkladık. Bu kalabalık buraya akın etti. Oyunu alıp bir an önce eve giderek oyunu oynamak için sabırsızlanıyor” şeklinde konuştu. İHA muhabirinin, “Oyunun içinde dini akımları rahatsız edecek yönler var mı?” şeklindeki sorusuna karşılık Acar; “Var, ancak bu dini akımları rahatsı etmeyecek düzeyde” diye cevap verdi.

Oyunun satışının sabaha kadar süreceği belirtildi.
15 Mayıs 2012 Salı günü yayınlandı