O Ses Türkiye yarışmacılarından Öykü Keskin'den 'Çilek'

Adını “O Ses Türkiye Yarışması” ile duyuran POP Müziğin genç yeteneği ÖYKÜ, kendi söz ve bestelerinden oluşan şarkılarıyla hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.
Vakıfbank O Ses Türkiye Türkiye 


O Ses Türkiye yarışmasında da “Surviver-I will survive” parçasını kendi yaptığı cover ile seslendiren ÖYKÜ; zoru başarıp, tanınmış söz yazarı ve bestecilerin şarkıları yerine kendi yazdığı ve bestelediği şarkılarla çıkış yapmayı hedefliyor.

Çıkış şarkısı olan ÇİLEK ' in aranjesi Halil İbrahim Işık ' a ait. Tarık Sezer Müzik Akademi ' sinde piyano ve solfej-ses teknikleri eğitimine devam eden 17 yaşındaki ÖYKÜ, aynı zamanda FMV Ayazağa Işık Lisesinde son sınıf öğrencisi ve Vakıfbank Genç takımınında başarılı bir Voleybolcusu.

“Müzik eğitimini Royal Academy ' de devam ettirmek en büyük hedefim.” diyen ÖYKÜ ' nün 20 civarında sözlerini yazdığı ve müziğini yaptığı bestesi bulunmaktadır.
O Ses Türkiye Hakkında
O Ses Türkiye, birçok ülkede The Voice adı ile yayınlanan ve 10 Ekim 2011'de Türkiye'de Show TV'de yayınlanmaya başlanan, 2012–2013 sezonu için Star TV ile anlaşan ve 2013–2014 sezonu için tv8 de format değiştirerek adı O Ses Çocuklar olan yaşları 7-14 arasında değişen çocukların yarıştığı yapımcılığını Acun Medya’nın, sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı, ses yarışması programıdır. Yarışmanın kuralları O Ses Türkiye programında dört jüri ve bi...
devamı
29 Ocak 2018 Pazartesi günü yayınlandı