Metin Özkan: Bahçeli'nin adını ağzına alırken...

Balçiçek İlter'in sunduğu 'Karşıt Görüş' programının bu haftaki bölümünde tartışmalı İç Güvenlik Yasası masaya yatırıldı. Programa gazeteciler Enver Aysever, Koray Avcı, Metin Özkan, Ceren Kenar, Kemal Öztürk ve Halime Kökçe konuk oldu.
Kemal Öztürk Enver Aysever Balçiçek İlter Devlet Bahçeli Metin Özkan 


BAHÇELİ'NİN EN BÜYÜK TALİHSİZLİĞİ

İç Güvenlik Yasasıyla başlayan tartışma yandaş gazeteciliğe kadar taşınınca farklı görüşlere sahip gazeteciler arasında atışmalar yaşandı. Gazeteci Metin Özkan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin medyadan sorumlu başdanışmanı olduğunu söyleyince, Halime Kökçe 'Bahçeli'nin en büyük talihsizliği bence bu' dedi.

ADINI AĞZINA ALIRKEN...

Halime Kökçe'nin bu sözleri programın moderatörü Balçiçek İlter dahil tüm konukları güldürünce, Metin Özkan fena bozuldu. Halime Kökçe'ye tepki gösteren Metin Özkan ' Siz sayın Bahçeli'nin ismini ağzınıza alırken 3 kere sıcak suyla gargara yapmanız lazım.Çok şükür ki besleme basın değilim' dedi.

KONUKLAR TEPKİ GÖSTERDİ...BALÇİÇEK İLTER'DEN UYARI ALDI

Seviyenin iyice düşmesi Balçiçek İlter'i rahatsız ederken, Kemal Öztürk de, program formatının böyle devam etmesi durumunda programı terk edeceğini söyledi. Metin Özkan'ın aynı tavırlarını sürdürmesi üzerine, Balçiçek İlter ' Hiç kimseyi konuşturmazsanız bu program devam etmez' dedi.

İlter'in bu uyarısı sonrası, Metin Özkan susmak zorunda kaldı.

BEYAZ GAZETE
Devlet Bahçeli Hakkında
1948 yılında Osmaniye'de doğdu. Yörede Fettahoğulları olarak bilinen geniş bir Türkmen ailesine mensuptur. İlköğrenimini Osmaniye'de, orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Devlet Bahçeli, üniversite öğrenimini Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinde yapmıştır. Başlangıcından itibaren Ülkücü Hareket'in her kademesinde görevler üstlenerek Büyük Ülkü Davası'na hizmet etti. Devlet Bahçeli, 1967 yılında Ankara İktisadi ve Ticari ilimler Ak...
devamı
25 Şubat 2015 Çarşamba günü yayınlandı