Uyan Türkiyem - Ve Niran Ünsal kapanıyor

Ünlü şarkıcı Niran Ünsal, Beyaz TV ekranlarında ileride kapanacağını açıkladı.
Niran Ünsal Uyan Türkiyem Tahir Sarıkaya 


Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Tahir Sarıkaya'nın sunduğu Uyan Türkiyem programının bugünkü konuğu ünlü şarkıcı Niran Ünsal'dı.

Bir dergiye verdiği tesaettürlü pozlarla olay olan Ünsal'a Sarkıkaya, 'Hayır diyeceksin ama kapanmayı düşünüyor musun?' diye sordu.

Bunun üzerine Ünsal'dan hem Sarıkaya'yı hem de izleyenleri şaşırtan bir açıklama geldi. Niran Ünsal, 'İlerisi için evet. Böyle düşüncem var. Kendi kreasyonumu da oluşturuyorum bu konuyla alakalı' dedi.
Niran Ünsal Hakkında
8 Yaşında İzmir Çocuk korusu ardından Gençlik Korosuna ve daha sonra Türk Sanat Müziği korosuna katılarak TRT İzmir Radyosunda görev aldı. 1994 Yılında Pop Show 94 isimli yarışmada Serseri Mayın adlı eserle birincilik kazandı. 1996 Yılında Haktan isimli ilk albümünü çıkardı. Bu albümde yer alan 5 şarkının bestesi kendisine aittir. Müzikal Kariyeri 13 Ağustos 1996 yılında ilk albümü Haktan aynı zamanda sanatçının doğumgününde piyasaya çıktı, 19...
devamı
Uyan Türkiyem Hakkında
Ekranların samimi, heyecanlı, dürüst, doğal ve güler yüzlü habercisi 'Tahir Sarıkaya ile Uyan Türkiyem' başlıyor. Sabahlarınızı mizah dolu haberlerle renklendirmeye geliyoruz. Tahir Sarıkaya ile Uyan Türkiyem, her Cumartesi - Pazar saat 08:00'da Beyaz TV'de......
devamı
18 Aralık 2014 Perşembe günü yayınlandı