Survivor Yarışmacısı Sibel Tüzün: Nihat Kazansın

Pop Sanatçısı Sibel Tüzen, Survivor ' da ünlülerden Nihat Altınkaya ' nın kazanması istediğini söyledi.
Sibel Tüzün Survivor Nihat Altınkaya 


Düzce ' de Eylül Sanat Merkezinin daveti için kente gelen Pop Sanatçısı Sibel Tüzün ilk olarak sanat merkezinin öğrencileri ile sohbet etti. Tüzün, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirerek çoçuklara tavsiyelerde bulunarak “Bir şeyler yapmak o kadar kolay değil. Başarmak için çalışmak gerek. Seyrettiğiniz belerinler ve müzisyenler çok fazla çalışarak bunu başarabiliyorlar. Yapabilmenin özünde yamak için sıkı çalışmak gerekiyor. Ben sanat yaşamıma ilkokul bire giderken, 7 yaşında TRT çocuk korosunda başladım” dedi.
Basının sorularına da yanıtlayan Sibel Tüzün, bu yıl yaz aylarında tembellik yapacağını vaktini daha çok çocuğu ile birlikte geçireceğini bildirdi.

Tüzün, Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının kendisi için değişik bir deneyim olduğunu işaret ederek “İnsan her türlü şarta kendini hazırlıyor. Tek başına rekabet içinde olmanız yoksunluk hissi oluşturuyor” şeklinde konuştu.

Basının, “Survivor Yarışmasını kimin kazanmasını istiyorsunuz?” sorusuna Sibel Tüzün, “Nihat kazansın istiyorum. 40 günlük çocuğunu bırakıp oraya geldi. Bu çok zor bir şey. Bu nedenle Nihat ' ın kazanmasını istiyorum” diye konuştu. Basının sorularının ardından Tüzün öğrencilerle sohbetine devam etti.
14 Haziran 2012 Perşembe günü yayınlandı