Survivor Nagihan, eşi Uğur Gökçe'nin fotoğraf gönderdiği Cansu isimli kızla neler konuştu?

Survivor Nagihan Karadere, eşi Uğur Gökçe'nin çıplak fotoğraf gönderdiği Cansu isimli kızla neler konuştu?... Survivor yarışmasıyla adını duyuran Nagihan Karadere, eşi Uğur Karadere tarafından bir kadınla ihanete uğraması sonucu derinden sarsılmıştı. Olayın ardından eşiyle ilk kez buluşan Nagihan, yaşadıklarını Söylemezsem Olmaz programına anlattı. İşte olayın perde arkası...
Survivor Söylemezsem Olmaz Euro Karadere 


BİR ÇETEYE KURBAN OLDUK

' Bu fotoğrafların arşive girmesi, beni çok fazla yıpratıyor, benim kızım büyüdüğü zaman bu fotoğraflarla karışılacak biz bunları açıklayamayacağız, bir çeteye kurban olduk. Mücadelemizi veriyoruz. Hukuka, adalete güveniyoruz. Benim yuvam dağılmak üzere, hatta dağıldı gibi ama böyle şantaja uğrayan yüzlerce insan olduğunu öğrendim. Şu an herkes bana yazıyor 'ne olur Nagihan bana da yardım et, bize de şantaj yapıyorlar, lütfen bize de söyle ne yapmamız gerektiğini' diye benden yardım isteyen insanlar var.



FOTOĞRAFLARI GÖRÜNCE BEYNİM DURDU

İlk olarak bana fotoğrafları atan Cansu ismini tanımıyordum, çok fazla arayan soran vardı yarışmadan sonra. Daha önce de yazışmışım ben bu kadınla destekçim sanıp…Bana bir, bir buçuk ay sonra 'senin kocanın çıplak fotoğrafları var, görmek istiyorsan bana haber ver' dedi. Ben oralı olmadım. 'Sonra mesajıma cevap ver' dedi, bir numara gönderdi. Daha sonra bana internet üzerinden görüntüleri attı. Ben inanmak istemedim, sakıncalı içerik olacağını düşündüm açmadım. Sonra telefon üzerinden kocamın fotoğraflarını görünce elim ayağım tirtirtitremeye başladı, bayılma noktasına geldim. İnsanın aklına binlerce şey geliyor, inanmak istemiyorsun.
Benim eşim böyle birisi değil, inanmak istemedim. İlk başta şoka girdim. Fotoğrafları inceledim, gövde kısmı eşimin ama alt taraf kesinlikle eşime ait değil, benim eşim göbekli. Ne olursa olsun o fotoğrafları görünce beynim durdu resmen, fotoğraflara bakamıyorum.



EŞİNE AŞIK OLDUM

Bir yakınımızın doğum günüydü, oraya gittim kızım da yanımdaydı. Kahvaltı ortamı vardı, pastalar kesildi, benim kızım huysuzlandı, yatak odasına geçtim tam kızımı uyutmaya başlarken, fotoğraflar geldi. Ben fotoğrafı görünce eşim olduğuna inanmadım, alt taraf ona ait değil. Sonra o kadın beni aradı ve konuşmaya başladık. Bana 'Nagihan kocanla telefon, sosyal medya aracılığıyla tanıştım. Ben eşine aşık oldum, o bana olmadı ama bu fotoğrafları attı' dedi. Ben ağzından laf almak için 'Eşimle sorunlarım var, şu an bekar erkek istediğini yapabilir' dedim. O da dökülmeye başladı. Sonra eşimden para istediğini söyledi 10 bin Euro, eşim de parayı verememiş ve kendisini engellemiş, kendisi söyledi bunları.



'KOCAMLA 5 KEZ OTELE GİTMİŞ, KANITLASIN!'

Ben Survivor'da kızım için kazandığım parayı, şantaj çetesine verecek değilim ben bunlara boyun eğmem. Bu bayanın normal telefonu yok. 'İstersen yüz yüze gelelim, eğer buluşursak ben de belge toplamış olurum. Elimde koz olur' dedim. Ses tonun çok güzel, daha 18-20 yaşında bir kızsın. Neden insanlara bunu yapıyorsun? Neden insanların ailelerine zarar veriyorsunuz? dedim. Benim için para her şeydir. Para dışında hiçbir şeyi gözüm görmez dedi. Çete demek az kalır, bunlar sektör olmuş. Kız çok güzel Türkçe konuşuyor. Benden güzel konuşuyor. Kocamla 5 kez otele gitmiş. Bana bunu ispatlasın o kızı alnından öpeceğim. Hakkını vereceğim onun. Eşim benimle evlenmeden önce obez duruma gelmişti. Benimle tanıştıktan sonra atletik bir görüntüye kavuştu. Ara ara ayna karşısında fotoğraflarını çekiyordu. Telefonu çalındığı dönemde bu fotoğraflar alınmış. Beni aradı kadın 'eşinin şu an nerede olduğunu biliyor musun?' dedi.
Söylemezsem Olmaz Hakkında
Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu en yeni haberler ve en çarpıcı yorumlarla magazin gündemini belirleyecek! Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de...
devamı
10 Ekim 2016 Pazartesi günü yayınlandı