Sinem Kobal o partneri hakkında konuştu

Sinem Kobal o partneri hakkında konuştu: ' Beni her zamankinden daha çok heyecanlandırdı. '
Söylemezsem Olmaz Sinem Kobal 


Samimi tavırlarıyla göz dolduran ve Kenan İmirzalıoğluyla yaşadığı aşkla adından sıkça söz ettiren Sinem Kobal bu sabah Söylemezsem Olmaz programında konuşuldu.

Sinem Kobal kardeşi Kerem Kobal ile birlikte yeni bir reklam filmi çekti. Sinem Kobal yeni reklam filmi için ilk kez kardeşi Kerem Kobal ile birlikte kamera karşısına geçti.

Sinem Kobal ve kardeşinin tüm doğallığının kameralara yansıdı markanın güzellik elçisi Sinem Kobal'ın bir kafede arkadaşlarıyla birlikte sohbet ederken erkek arkadaşının aniden yanına geldiğini farketmesiyle başlıyor. Güzellik elçisi olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Sinem Kobal kardeşi Kerem'le birlikte rol aldığı reklam filmiyle ilgili olarak “Reklam çekimleri bana her zaman heyecan ve keyif veriyor. Yeni reklam filmimiz için kardeşim Kerem Kobal ile birlikte ekran karşısına geçmek beni her zamankinden daha fazla heyecanlandırdı. İkimiz için de oldukça keyifli ve unutulmaz bir deneyim oldu. Birlikte eğlenceli bir çekim gerçekleştirdik' dedi.

Söylemezsem Olmaz Hakkında
Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu en yeni haberler ve en çarpıcı yorumlarla magazin gündemini belirleyecek! Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de...
devamı
Sinem Kobal Hakkında
Kerem adında Selena dizisinde Atacan Baybars adlı karakterini canlandıran bir erkek kardeşi bulunmaktadır. Sinem Kobal, dört yaşında Yıldız Alper bale okulunda başladığı bale eğitimine sekiz yıl devam etmiştir. Royal Akademi'den diplomasını almıştır. İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesi'ni 2001 yılında bitirmiştir. Başarılı bir öğrenci olan Sinem Kobal, ortaokulda öğrenci iken, voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazanmıştır. Şimdi ise ...
devamı
6 Kasım 2015 Cuma günü yayınlandı