Saldırıya uğrayan Orhan Gencebay ve eşi Söylemezsem Olmaz'a konuştu

Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre olayın iç yüzü hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu. Saldırganların çok alkollü olduklarını ve şarkıcı olmak istediklerini dile getiren Emre; ' 'İki kişilerdi ve aşırı derecede alkollülerdi. Kapıcımızı tartaklayarak etkisiz hale getirmek ve evimize girmek istemişler. Kapıcımız da tabi ki bu saldırganlara geçit vermemiş. Sonra kendileriyle konuştuğumuzda çok pişman olduklarını dile getirdiler ve özür dilediler'' dedi.
Söylemezsem Olmaz Orhan Gencebay Lerzan Mutlu Sevim Emre 


Söylemezsem Olmaz programına eşi Sevim Emre'den sonra telefonla katılan usta sanatçı Orhan Gencebay her zaman olduğu bu olay karşısında da ne kadar mütevazı ve sakin bir insan olduğunu gözler önüne sermiş oldu. Gencebay; ' ' Bunlar her zaman olabilir, çünkü yaşamda her şey var ama yeter ki çözümsüz olmasın'' dedi. Saldırganların tavrına karşılık her zaman olduğu gibi olayın en ucuna kadar sabrettiğini belirten başarılı sanatçı; ' 'Hatasız kul olmaz'' olmaz diyerek olayla ilgili söylentilere noktayı koydu.
Söylemezsem Olmaz Hakkında
Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu en yeni haberler ve en çarpıcı yorumlarla magazin gündemini belirleyecek! Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de...
devamı
25 Mayıs 2015 Pazartesi günü yayınlandı