Pana Film'in sahipleri darbeyi önceden biliyor muydu?

' Kurtlar Vadisi Pusu ' yapımcısı Pana Film'in, 15 Temmuz darbe girişiminden iki ay önce internette ' KurtlarVadisiDarbe.com ' alan adını satın aldığı görülüyor! ' Söylemezsem Olmaz ' ın bu konuya ilişkin çarpıcı soruları vardı ekranda... İşte Pana Film'e soruşturma açılmasına neden olan ' KurtlarVadisiDarbe ' markası başvurusunun perde arkasına dair yanıt bekleyen kritik sorular:
18 Mayıs Pana Film Söylemezsem Olmaz 15 Temmuz Darbesi Patent 


15 Temmuz'dan kısa süre sonra da ' Yoğun istek üzerine darbe filmi yapacağız... ' açıklamasını yapmaları ve ardından domain skandalının patlaması yine dikkatleri Pana Film'in üzerine çekti.

Soru 1: Darbeden yaklaşık 2 ay önce, 18 Mayıs'ta neden KurtlarVadisiDarbe.com alan adını satın aldılar?

Soru 2: 15 Temmuz'da darbe yapılacağını, önceden bildikleri doğru mu?

Soru 3: ' Kurtlar Vadisi Darbe ' markasının da 24 Mayıs'ta Türk Patent Esntitüsü'nden tescil edilmek istendiği görülüyor... Ama Kurtlar Vadisi'ne dair diğer tüm markalarda sahiplik bilgileri açıkça belirtilmişken ' Kurtlar Vadisi Darbe ' markasının sahiplik bilgileri niçin gizlendi?

Söylemezsem Olmaz Hakkında
Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu en yeni haberler ve en çarpıcı yorumlarla magazin gündemini belirleyecek! Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de...
devamı
14 Ekim 2016 Cuma günü yayınlandı