Nihat Doğan'dan Digiturk'e isyan! Powertürk ve Kral Pop geri gelsin

Söylemezsem Olmas yorumcusu ünlü sanatçı Nihat Doğan canlı yayında Digiturk'e isyan ederek Powertürk, Kral Pop ve diğer müzik kanallarının geri gelmesi için sert bir açıklama yaptı.
Söylemezsem Olmaz Digitürk Nihat Doğan Demet Akalın 

Diğer Sanatçılar Da Tepki Göstermişti!

Ünlü yayıncı platformu Digitürk'ten, Türkçe müzik kanallarının ayrılması üzerine müzik camiasından tepkiler yükseldi.

Power Türk, Kral Pop, Number 1 Türk gibi kanallarının fiyat politikası nedeniyle Digitürk ile anlaşamamasının ardından kanalların platform yayını durdurulmuştu. Şu anda Digitürk'te Türkçe müzik kanallarından yalnızca TRT Müzik yer alıyor.

Bu durum, müzik dünyasının ünlü isimlerinin dikkatini çekti. Demet Akalın, Twitter hesabından bir video paylaşarak ' Bütün sanatçı arkadaşlarıma sesleniyorm. Digitürk'ü etiketleyerek, Power Türk'ün, Kral Pop'un bir an önce Digitürk'e geri dönmesi için bir kampanya başlatalım diyorum. Bizim için çok önemli, bunu yapmak zorundayız. ' ifadelerini kullandı.



Akalın'a ilk destek Sinan Akçıl'dan geldi. Akçıl, Demet Akalın'ın başlattığı bu kampanyaya ne kadar kişiden destek gelirse, ihtimal o kadar yüksek olur. O başlattı kompleksine girmeden devam. ' diyerek bir video paylaştı ve kampanyaya destek oldu.

Daha sonra Soner Sarıkabadayı ve Ömür Gedik gibi isimler de kampanyaya destek verdiler.

Söylemezsem Olmaz Hakkında
Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu en yeni haberler ve en çarpıcı yorumlarla magazin gündemini belirleyecek! Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de...
devamı
Demet Akalın Hakkında
Demet Akalın (D. 23 Nisan 1972; Gölcük, Kocaeli), Türk pop müzik şarkıcısı, eski manken ve oyuncudur. Annesinin desteği ile mankenlik kursuna başladı. 1996-2004 yılları sevilen albümler ve hitler çıkardı. 2004 yılında çıkardığı Banane albümünde bulunan "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödüllerinden "Yılın Şarkısı" ödülünü aldı. 2006 yılında Kusursuz 19 albümünü çıkardı. Albüm 147.000 kopya sattı ve MÜ-YAP'tan altın ödül aldı. Aynı yı...
devamı
30 Eylül 2016 Cuma günü yayınlandı