Meryem Uzerli Hamile

Meryem Uzerli Hamile. Muhteşem Yüzyıl dizisinden tükenmişlik sendromu nedeniyle ayrılan Meryem Uzerli ' nin 3 aylık hamile olduğu öğrenildi. Tükenmişlik sendromu hastalığı yüzünden ' Muhteşem Yüzyıl ' dizisini bırakıp Almanya ' ya giden Meryem Uzerli 3 aylık hamile... Borsacı sevgilisi Can Ateş ' ten üç hafta önce ayrılan Meryem Uzerli ' nin 3 aylık hamile olduğu öğrenildi.
Meryem Uzerli Muhteşem Yüzyıl 


Bir yıldır birlikte olduğu Meryem Uzerli ' den ayrıldığını söyleyen Ateş, “Ayrıldığımız doğrudur. Hamile olduğuna dair bir bilgim yok” diyerek şaşırttı. Çiftin ayrılık sebebinin Ateş ' in bu hamileliği istemediğinden dolayı olduğu konuşuluyor.

Uzerli üç hafta önce Instagram sayfasında dünya haritasının fotoğrafını paylaşarak, “Sevgili arkadaşlar size güzel bir çarşamba diliyorum. Dünyamız büyük, Allah büyük... Hayat küçük bir kutu içinde gibi düşünmeyelim ve Allah ' a güvenelim. Size sevgi ve kuvvet gönderiyorum. Çarşamba yeni bir gün” yazısıyla hamile olduğunu o gün öğrendiği ortaya çıktı.

NSTAGRAM'DAN DUYGUSAL AÇIKLAMA

Uzerli üç hafta önce Instagram sayfasında dünya haritasının fotoğrafını paylaşarak, ' Sevgili arkadaşlar size güzel bir çarşamba diliyorum. Dünyamız büyük, Allah büyük... Hayat küçük bir kutu içinde gibi düşünmeyelim ve Allah'a güvenelim. Size sevgi ve kuvvet gönderiyorum. Çarşamba yeni bir gün ' yazısıyla hamile olduğunu o gün öğrendiği ortaya çıktı.

Ayşe Arman Twitter adresinden bu fotoğrafı paylaştı ve ekledi Meryem hamile.



Muhteşem Yüzyıl Hakkında
Şehzade Süleyman, en yakın adamı Pargalı İbrahim ile birlikte çıktığı bir avda alır kötü haberi. Babası Yavuz Sultan Selim Han vefat etmiştir. Şehzade Süleyman hiç beklemeden, İstanbul'a doğru yola çıkar. Şehzade Süleyman hızla payitahta ulaşır. Hiç beklemeden cülus törenine katılır. Bir günde hayatı değişmiş. Sultan Süleyman olarak padişahlık hayatına başlamıştır. Bu sırada, Karadeniz üzerinden içi köle yüklü bir kadırga, İstanbul'a doğru gelm...
devamı
21 Ağustos 2013 Çarşamba günü yayınlandı