Merve Büyükşaraç ve Irmak Atuk Forum Kayseri’de Podyuma Çıktı

Türkiye genelindeki Forum Alışveriş Merkezlerinde eş zamanlı olarak düzenlenen ' ' Forum Fashion Week ' ' heyecanı dün gece Kayseri ' de yaşandı.Eğlenceli ve keyifli moda etkinliklerinin düzenlendiği Forum Kayseri Alışveriş Merkezinde, ' ' Özel koleksiyon defilesi ' ' yapıldı.
İrmak Atuk Merve Büyüksaraç 


Defilede ünlü mankenler, Carlos Martin, Merve Büyükşaraç, Irmak Atuk ve Tatsyana Tsvikevic podyumda boy gösterdi. 2013 yılı sonbahar ve kış sezonunun en gözde kıyafetlerinin tanıtıldığı defileye Kayserili moda takipçileri yoğun ilgi gösterdi. Meraklı bakışların arasında kıyafetlerini tanıtan ünlü mankenler, uzun süre podyumda kaldı.

İspanyol manken Carlos Martin, Kayseri ' yi sevdiğini belirtirken, Pastırmayı ilk kez duyduğunu ve tatmak istediğini söyledi. Rus asıllı manken Tatsyana Tsvikevic de Carlos ' a, pastırmayı birlikte yeme önerisinde bulundu. Türk erkeklerinin giyimleri konusunda ne düşündüğü de sorulan Carlos Martin, beğendiğini ifade ederken, Irmak Atuk da, hanımlardan çok beylerin şıklık yarışı içerisinde olduğunu ve daha güzel giyindiklerini belirtti.

27 ve 28 Eylül ' de davam edecek olan Forum Fashion Week ' e özel indirimlerin olduğu Forum Kayseri ' de alışveriş saat 23.00 ' a kadar uzatıldı.

28 Eylül 2013 Cumartesi günü yayınlandı