Lerzan Mutlu: Beni izler televizyona ekmek bandırırsın

Lerzan Mutlu geçtiğimiz günlerde siber saldırıya uğramıştı. Ünlü şarkıcının sosyal paylaşım sitesi İnstagram hesabı hacklenmişti.
Instagram Söylemezsem Olmaz Sosyal Paylaşım Sitesi Şarkıcı Lerzan Mutlu 


Lerzan Mutlu, yorumculuğunu üstlendiği Söylemezsem Olmaz programında yaşanan olay hakkında konuştu. 3 aydır 18 kez hacklendiğini belirten Lerzan Mutlu sözlerinin devamında hesabını ele geçirenlere seslendi. Ünlü şarkıcı şöyle konuştu:

“CAHİL VE SALAKSIN”
“Çok zavallı biri. Bir kere cahilsin. Bir kere salaksın. Böyle bir şeyle beni üzemeyeceğini algılamayacak kadar salaksın. Çünkü ben hayatım boyunca küçük işlerle uğraşan biri olmadım. Sen küçük işlerle uğraşan bir zavallısın.”

“TELEVİZYONA EKMEK BADIRIRSIN”
Yayından çıktıktan sonra hesabının tamamen kapatıldığını ifade eden Mutlu, “Bunu yapan şunu unutuyor. Ben Lerzan Mutlu'yum. Beni herkes izliyor. Ben sesimi her şekilde duyururum. Sen beni izler televizyona ekmek bandırırsın.” şeklinde konuştu.
Söylemezsem Olmaz Hakkında
Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu en yeni haberler ve en çarpıcı yorumlarla magazin gündemini belirleyecek! Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de...
devamı
6 Mayıs 2015 Çarşamba günü yayınlandı