Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki kanlı İsrail haritasının sırrı ne?

' Söylemezsem Olmaz ' ezan skandalına imza atılan ' Kurtlar Vadisi ' bandında bir garip ayrıntıyı daha yakaladı!
Kurtlar Vadisi Pusu Dizisi Söylemezsem Olmaz Papaz Büyüsü Müslüman Kurtlar Vadisi 


Dizide kilisede öldürülen din adamının kanının zeminde oluşturduğu şekille İsrail haritası arasındaki benzerlik inanılmaz! Bu bilinçaltı mesajla ne anlatılmak isteniyor? O kanın akış şekli ile israil haritası arasındaki bağlantı ne?

Yüzde 99'u Müslüman olan Türkiye'de, neden ezan tersten okutuluyordu? Bu neyin nesiydi? Olabilir miydi? Asıl amaç neydi? Terbiyesizlik miydi? Hakaret miydi? Ayıp mıydı? Günah mıydı?

Söz konusu fragmanda ezan tersten okutulmuştu... O fragmanı terse çevirdiğimizde yani geri geri oynattığımızda bu kez ezan çok net bir şekilde duyuluyordu, anlaşılıyordu!

' Söylemezsem Olmaz ' canlı yayında din adamlarının görüşlerini aldı... İlahiyatçı Arif Arslan, tersten ezan okumanın büyüye işaret olduğunu açıkladı!

İlahiyatçı Arif Arslan'a göre; ezanı tersten okutan ' Kurtlar Vadisi ' yapımcıları kitlesel bir büyü yapmaya çalışıyor olabilirdi! Yani milyonlarca seyirciye büyü yapılmış olabilirdi!

' Söylemezsem Olmaz ' stüdyosuna bağlanan Metafizik Uzmanı Salih Memişoğlu da çarpıcı sözler sarf etti... Memişoğlu ' Peygamberimiz hayatta olsaydı bunlara ne yapardı acaba? ' diye sordu!
Memişoğlu'na göre; ezan tersten okutulduğunda ' Allah yoktur! ' ifadesi ortaya çıkıyordu!

İlahiyatçı Vehbi Güler'se Kurtlar Vadisi yapımcılarının büyük bir terbiyesizliğe imza attığını söyleyerek başladı sözlerine...

İlahiyatçı Vehbi Güler, ilgili sahnelerde ' Papaz Büyüsü ' yapılmış olabileceğinin altını çizdi!

İlahiyatçı Vehbi Güler, ' Kurtlar Vadisi Pusu ' yapımcılarının ' Erdoğan ' yazılı mezar taşlarını da özellikle kullanarak yine büyük bir terbiyesizilik yaptıklarını vurguladı!

Bu arada ezanın tersten okunduğu sahnede dikkat çeken bir husus daha var... Kilisede öldürülen kişiden akan kanın şekline dikkat edin!

Kilisede öldürülen din adamının kanının zeminde oluşturduğu şekille İsrail haritası arasındaki benzerlik inanılmaz!

Bu bilinçaltı mesajla ne anlatılmak isteniyor? O kanın akış şekli ile israil haritası arasındaki bağlantı ne?

14 yıldır bu ve benzeri gizli mesajlarla seyircinin beynine hükmetmeye çalışan Kurtlar Vadisi yapımcılarının, Erdoğan yazılı mezar taşını, RTE plakasını ve 1 dolarlık banknotu kullanmaları gerçekten de tesadüf olabilir mi?

Ve hepsinden önemlisi ' KurtlarVadisiCom ' alan adını, 15 Temmuz darbe girişiminden 2 ay önce satın almalarını nasıl izah edebilirler?



Kurtlar Vadisi Pusu Dizisi Hakkında
Yeni sezonda Polat'ın koltuğuna kimin oturacağı ve dağılan İhtiyarlar Heyeti'nin yeniden kurulabilme süreci ağırlıklı konular olacak. Mısır, Suriye ve bölge sorunları hakkında bu sezon da çok şeyler söyleyecek dizi yine Türkiye'nin gündemini oluşturacak....
devamı
Söylemezsem Olmaz Hakkında
Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu en yeni haberler ve en çarpıcı yorumlarla magazin gündemini belirleyecek! Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de...
devamı
14 Ekim 2016 Cuma günü yayınlandı